سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قزوين؛

تزریق بیش از حد آنتی‌بیوتیک برای افزایش طول عمر مرغ

رئیس اتحادیه مرغ فروشان استان قزوین خاطرنشان کرد: برای زنده ماندن مرغ‌ها مجبوریم از آنتی بیوتیک‌های بیشتری استفاده کنیم که این موضوع برای مصرف کنندگان خطرناک است.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از قزوين؛اکبر آقاجانی رئیس اتحادیه مرغ فروشان استان قزوین گفت: در پی تقاضای پایین مصرف کنندگان و افزایش تولید، قیمت مرغ‌ در قزوین کاهش یافت که این موضوع مرغداران را با چالش مواجه کرده است.

وی اظهار داشت: افزایش تولید توسط مرغداران و تقاضای کم مصرف کنندگان مهم‌ترین دلیل کاهش قیمت مرغ در استان قزوین است که این موضوع مرغداران را با چالش جدی مواجه کرده و برخی از آنها را به مرز ورشکستگی کشانده است.

وی با اشاره  به این نکته که در آستانه سال ۹۵ با افزایش قیمت مرغ روبرو می‌شویم بیان کرد: دو دلیل عمده در افزایش قیمت مرغ در سال جدید وجود دارد که یکی از دلایل مهم آن افزایش تقاضای مصرف کنندگان است.

رئیس اتحادیه مرغ فروشان استان قزوین خاطرنشان کرد: برای زنده ماندن مرغ‌ها مجبوریم از آنتی بیوتیک‌های بیشتری استفاده کنیم که این موضوع برای مصرف کنندگان خطرناک است.

وی با اشاره به دلیل دیگر این افزایش قیمت خاطرنشان کرد: دلیل دیگر این افزایش می‌تواند ورشکستگی و کاهش تولید مرغ باشد که باید از حالا برای آن چاره‌اندیشی کرد.

آقاجانی افزود: با کاهش تقاضای مصرف کنندگان و عدم کشتار، مرغ‌های یک کیلویی درشت شده و به وزن ۳ کیلو رسیده‌اند و  تولید مجدد مرغ متوقف و در مرغداری‌ها انباشته شده است.

انتهاي پيام/س
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.