سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در هر چهار فصل سال از خوردن این میوه غافل نشوید

میوه گلابی فواید بی‌شماری برای حفظ سلامت بدن دارد و خوردن آن در تمامی فصول سال توصیه اکید می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، پژوهشگران در جدیدترین تحقیقات خود دریافته‌اند افرادی که به طور منظم میوه مصرف می‌کنند، 35 درصد کمتر از سایر افراد دچار چاقی می‌شوند.

گفتنی است، مطالعات جدید نشان داده است خوردن انواع میوه به ویژه گلابی می‌تواند باعث کاهش وزن در افراد شود. پژوهشگران در گلابی مقادیر فراوانی از فیبر، ویتامین C، منیزیم، مس و پتاسیم را شناسایی کرده‌اند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، مصرف گلابی رابطه مستقیم به کاهش وزن در افراد دارد. این تحقیق حاصل پژوهش محققان دانشگاه ایالتی لوئیزیانا بر روی وزن و رژیم غذایی افراد دربازه زمانی سال‌های 2001 تا 2010 بوده است. 

کارشناسان همچنین دریافته مصرف گلابی تازه باعث کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی عروقی در بزرگسالان می‌شود. مصرف گلابی تازه همچنین باعث کاهش جذب اسیدهای چرب توسط بدن و نیز کاهش جذب میوه‌های دارای ویتامین C، از جمله مرکبات را جهت افزایش توان سیستم ایمنی بدن در مقابله با انواع بیماری‌ها و ویروس‌ها بسیار ضروری می‌دانند.

نتایج تحقیق در خصوص مصرف میوه گلابی و اثرات آن بر وزن و جلوگیری از بیماری‌های قلبی عروقی در مجله تغذیه و علم غذا منتشر شده است.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۰۴ ۲۹ آذر ۱۳۹۴
نون نداریم بخوریم پیاز بخوریم اشتهامون وا شه