به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان دکتر آز اخیراً در سایت خود به 20 ماده غذایی اشاره میکند که این مواد بسیار برای بدن مفید میباشند و دسترسی به آن ها راحت است. وی توصیه میکند که برای سلامت از این خوراکیها استفاده کنید و در نتیجه کمتر دچار امراض بیماریهای گوناگون تسویه این مواد به شرح زیر است:
1- بادام زمینی: توصیه میشود روزانه چند گرم از آن را مصرف کنید چرا که این بادام هنگام رشد خود بسیاری از املاح مفید معدنی زمین را به خود جذب میکند.
2- آناناس: آناناس میوهای است که درختان سه سال طول میکشد تا بارور شود وهفته یک بار را از آن مصرف کنید برای قوام استخوانها بسیار عالی است.
3- بادمجان: 95 درصد این میوه آب است و حاوی فیبر و پتاسیم فراوان میباشد.
4- زیتون: این ماده غذایی روغن بسیار مفیدی دارد و زیتون سبز خاصیت بیشتری دارد. بهترین نوع زیتون از کشور یونان استخراج میشود.
5- کدو: ماده غذایی بسیار با ارزش و مفید برای رژیم غذایی لاغری میباشد. کسانی که کلسترول دارند میتوانند در ماده غذایی را بدون محدودیت مصرف کنند.
6- نخود فرنگی: ماده غذایی که در طول زمستان بسیار مهم است برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار کارآمد است. این ماده غذایی جایگزین خوبی برای گوشت قرمز است.
7- فلفل دلمهای: این فلفل هر رنگ آن یک ویتامین مخصوص به خود دارد. فلفل سبز دو برابر فلفل پرتقالی رنگ و قرمز ویتامین C دارد. فلفل قرمز شیرین است و حاوی کالری کمی میباشد.
8- کدو تنبل: کدو تنبل 90 درصد از آب تشکیل شده است و حاوی فیبر زیاد، پتاسیم و منیزیم و آهن میباشد.
9- گوجه فرنگی: گوجه فرنگی حاوی ویتامین A,C میباشد برای رشد کودکان بسیار مفید است.
10- هندوانه: یک خوراکی بسیار خوشمزه و آب رسان عالی برای بدن است، قند زیادی دارد. هندوانه برای کلیهها بسیار مفید است.
11- سیب: بیش از 2500 گونه سیب موجود است اگر میخواهید سیب را در یخچال نگه دارید در جعبههای چوبی قرار دهید. تا آن ها را بیشتر بتوان نگه داشت.
12- توت فرنگی: توت فرنگی میوهای لازم برای زیبایی است برای پوست بسیار مفید است و خاصیت درمانی دارد.
13- تمشک: تمشک مانند تمام میوههای قرمز رنگ حاوی آنتی اکسیدان فراوانی میباشد.
14- شاه توت برای بیماریهای عفونی بسیار مفید است برای ضدعفونی کردن لثه و گلودرد میتوان شاه توت را با چای دم کرد و کمک شایانی به هضم غذا میکند.
15- گلابی: گلابی میوهای است که در چین به میوه جاودانگی مصروف است. گلابی خاصیت درمانی دارد.
16- آلو: آلو حاوی ویتامینهای فراوانی است که موجب هضم سریع موادغذایی میشود و کمک شایانی به سیستم گوارشی میکند.
17- مارچوبه: ساقههای مارچوبه یک طعم دهنده عالی برای درست کردن غذا میباشد توصیه میشود که مارچوبه را به صورت سبز و تازه مصرف کنید.
18- هویج: حاوی ویتامین A میباشد و بسیار برای سلامتی مفید است.
19- موز: موز میوه مفیدی برای سلامتی میباشد و حاوی پتاسیم است توصیه میشود در هفته از موز مصرف کنید.
20- زغال لخته: آب زغال لخته بسیار برای چربی سوزی مفید است و آنتی اکسیدان فراوان میباشد.
انتهای پیام/