سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هزینه‌های یک تا 20 میلیون تومانی‌ جراحی‌های چاقی

هزینه انجام جراحی‌های چاقی در بیمارستان های دولتی یک میلیون تومان و در بیمارستان‌های خصوصی 20 میلیون تومان است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالرضا پازوکی متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی درون‌بین در نشست خبری دومین کنگره بین المللی جراحی های چاقی و متابولیک با اشاره به آخرین آمارهای اعلام شده توسط سازمان بهداشت جهانی در سال 2014 بیان کرد: 62.7 درصد جمعیت کشور اضافه وزن و چاقی دارند، بدین ترتیب 50 میلیون از 80 میلیون نفر جمعیت کشور با این معضل حوزه سلامت در ارتباطند. از بین این افراد یک الی 2 درصد دارای BMI بالای 40 و کاندید جراحی‌های چاقی هستند. 

وی با بیان اینکه اغلب افراد از سرطان‌ها می‌ترسند، اضافه کرد: میزان مرگ و میر بر اثر چاقی از مجموع میزان مرگ و میر بر اثر 4 سرطان اصلی (ریه، پستان، روده و پروستات) بیشتر است. امروزه شایع ترین علت مرگ قابل پیشگیری در بسیاری از کشورها چاقی اعلام شده است، پیش از این سیگار عامل مرگ قابل پیشگیری محسوب می‌شد .

این متخصص جراحی‌های درون بین در خصوص هزینه‌های جراحی‌های متابولیک افزود: هزینه انجام این جراحی‌ها در بیمارستان های دولتی یک میلیون تومان و در بیمارستان‌های خصوصی 20 میلیون تومان است.
 
پازوکی با تاکید بر اینکه رشد روز افزون چاقی در کودکان و نوجوانان به وضوح دیده می‌شود عنوان کرد: رشد چاقی این گروه سنی در ایران از بسیاری از کشورهای دارای چاقی بالاتر رفته است.  

وی با اشاره به اینکه بیش از 4میلیون نفر در ایران دیابت دارند، عنوان کرد: در ممالک توسعه یافته حداقل میزان دیابت کنترل نشده بالای 20 درصد است، در حالی که علی‌رغم توصیه‌های بهداشتی این آمار در کشور ما بالاتر است و سبب ایجاد عوارضی چون کوری چشم، نارسایی کلیه، اختلال در سیستم ادراری و . . .  می‌شود. 

رئیس دومین کنگره بین‌المللی جراحی‌های چاقی و متابولیک با تاکید بر جذاب بودن انجام جراحی‌های چاقی اظهار کرد: علی‌رغم اینکه انجام این جراحی‌ها نیازمند دوره‌های تخصصی یا حداقل تجربه‌های مفید چند ساله است، بعضا همکاران جوان دست به انجام آنها می‌زنند که مشکلات زیادی را به بار می‌آورند. 

وی خاطر نشان کرد: مردم باید بدانند که درمان چاقی مفرط نیازمند تیم درمانی است از آنجایی که اخیرا چاقی‌ها منشا روانی دارند، لزوم حضور روانپزشک در کنار تیم درمان احساس می‌شود. علاوه بر این افراد باید بدانند که محور اصلی درمان خود فرد است، یعنی بیمار باید با تغییر در خود به نتیجه مطلوب برسد. 

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
برچسب ها: چاقی ، سرطان ، جراحی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.