وجود مواد آنتی‌اکسیدانی، آنتوسیانین، مواد فنولی و فیبر و...، عناب را به یکی از خوراکی‌های پر خاصیت تبدیل کرده است.

محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس انجمن صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به این که عناب دارای خواص دارویی بسیاری است، گفت: عناب به دلیل دارا بودن مواد آنتی اکسیدانی، آنتوسیانین و مواد فنولی در پیشگیری از بروز بیماری‌هایی نظیر بیماری قلبی عروقی و سرطان‌ها مؤثر است.

وی در ادامه افزود: همچنین مصرف عناب به دلیل مواد مفید دیگر نظیر فیبر و خاصیت ملینی که دارد برای افراد مبتلا به یبوست و مشکلات دستگاه گوارش مفید است.

دکتر عزیزی ادامه داد: عناب در بهبود بیماری‌های استخوانی نظیر آرتروز و در پیشگیری مشکلاتی مانند چاقی و دیابت هم مؤثر است.

این متخصص صنایع غذایی در پایان خاطرنشان کرد: عناب را می‌توان هر روز مصرف کرد اما به طور متعادل مصرف آن هفته‌ای 2 بار توصیه می‌شود البته افراد مبتلا به فشار خون و غلظت خون باید از مصرف عناب خودداری کنند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.