به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ، از نیمه آذر ماه طرح تولید وعرضه مرغ با وزن 1200 الی 1800گرمی که در کارگروه مدیریت وبرنامه ریزی تولید وتنظیم بازار گوشت مرغ سازمان جهاد کشاورزی استان پیش بینی شده بود مصوب و اجرا شد .
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه این استان با حدود 1900 واحد مرغداری به ظرفیت 35 میلیون قطعه، رتبه اول تولید گوشت مرغ در کشور را دارد گفت: ارتقاء کیفیت گوشت مرغ تولیدی استان هم به لحاظ تامین سلامت مصرف کنندگان و از طرف دیگر افزایش امکان رقابت در بازارهای جهانی و افزایش صادرات در دستور کار این سازمان قرار دارد .
زهرا فیضی با اشاره به اینکه فرهنگ مصرف مرغ درشت در این استان ، مدت پرورش مرغ گوشتی به 60 – 55 روز و وزن مرغ قابل عرضه در بازار را به بیش از 2 کیلوگرم افزایش داده است گفت این درحالیست که وزن استاندارد مرغ مصرفی در دوره 42 روزه بین 900 تا 1400 گرم است .
به گفته وی افزایش هزینه های تولید، احتمال ابتلا به بیماری ها و افزایش مصرف داروها بویژه آنتی بیوتیک های مختلف از جمله معایب تولید مرغ درشت و غیراستاندارد در مرغداری ها است که سالیانه میلیاردها تومان به صنعت مرغداری و اقتصاد کشور ضرر وارد می کند.