این مرغ با وزن استاندارد یک کیلو و ۸۰۰ گرم تا دو کیلوگرم به بازار عرضه می شود.

رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی بندرعباس  درگفتگو با خبرنگار باشگاه  خبرنگاران بندرعباس گفت:کاهش میزان چربی و ضایعات در زمان قطعه بندی مرغ گوشتی ، افزایش میزان درآمد و افزایش تعداد و فضای تولید ،  کاهش ۲۰  تا ۳۰ درصدی  هزینه و مصرف خوراک طیور و کاهش مدت نگهداری و پرورش مرغ  از ۴۵ به ۳۵  روز  را  از مهمترین مزایای تولید مرغ سایز است.

اصلاحی افزود: ۲۴ هزار قطعه مرغ سایز در یک واحد مرغداری در دهستان ایسین بندرعباس  تولید و به بازار عرضه شد.

وی گفت:  جوجه ریزی برای تولید مرغ سایز از ۲۵ آبان آغاز شد و پیش بینی  می شود تا پایان سال بیش از ۱۶۰ هزار قطعه مرغ سایز در ۵  واحد مرغداری شهرستان بندرعباس تولید شود.

رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی بندرعباس افزود: پارسال  ۳  میلیون و ۱۶۷ هزار قطعه مرغ معمولی  در  ۱۰۷ واحد مرغداری شهرستان بندرعباس تولید و به بازار عرضه شد.
 
برچسب ها: مرغ ، سایز ، هرمزگان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.