به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: تولید مرغ استاندارد از اولویت های این سازمان بوده و باید بر آموزش و تولید آن برای مرغداران تاکید شود.
محمد جعفر صادقی با تاکید بر لزوم تولید مرغ استاندارد اظهار کرد: تلاش های آموزشی برای تولید کنندگان باید بر این محور باشد تا طول دوره پرورش از 50 روز به 40 روز و در نهایت به 35 روز کاهش یابد تا سبب تولید استاندارد مرغ و کمتر مصرف شدن نهاده های دامی باشد.
وی افزود: گوشت مرغ از مهمترین منابع پروتئین حیوانی است که نقش مؤثری در تغذیه سالم دارد و تولید اقتصادی آن از اولویت های مجموعه سازمان جهاد کشاورزی است.
صادقی خاطر نشان کرد: بیشتر کشورها با توسعه مرغداری صنعتی و تولید گوشت مرغ کوشیده اند تا گامی در راستای رفع کمبود پروتئین مورد نیاز جامعه بردارند و در حال حاضر پرورش طیور به یک صنعت عظیم و پیشرفته در استان تبدیل شده است.
وی با تاکید بر استفاده از تبلیغات رسانه ای در این موضوع افزود: باید با استفاده از تبلیغات رسانه های جمعی و ارائه آموزش های بهینه و نظاممند، عموم مردم جامعه را نسبت به مضرات مصرف مرغ غیر استاندارد آگاه کرد و آنها را متقاعد به خرید و استفاده از مرغ استاندارد کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی فارس تضمین امنیت غذایی جامعه و همچنین افزایش کیفیت و کمیت گوشت مرغ تولیدی را ازجمله مزایای تولید و مصرف مرغ گوشتی با سایز استانداردهای جهانی دانست و تصریح کرد: بهبود سلامت جامعه از طریق کاهش مصرف چربی های مضر گوشت مرغ، داروها و آنتی بیوتیک های موجود در آنها، اشتغالزایی و زمینه سازی برای صادرات از طریق استاندارد سازی تولید گوشت مرغ ایرانی از دیگر مزیت های تولید و مصرف مرغ با سایز استاندارد است.
وی با بیان اینکه باید از طریق آموزش و آماده سازی افکار عمومی زمینه فرهنگ سازی به منظور تقاضای مصرف سایز های استاندارد مرغ گوشتی فراهم شود افزود: تمامی مرغداران باید در راستای تولید سایزهای استاندارد مرغ گام بردارند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی فارس با تاکید بر اینکه تولید مرغ سایز مورد استقبال تولید کنندگان و مصرف کنندگان قرار گرفته است بیان کرد: تولید مرغ سایز در مرحله تحقیقاتی قرار دارد و در چند واحد به صورت نمونه اجرا شده است/س .
انتهای پیام/