به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج؛ مژگان مشفق گفت: 44 اثر از این 78 اثر مربوط به بخش صحنهای و کودک و نوجوان و در بخش خیابانی نیز 34 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
وی گفت: در مجموع 80 گروه از استانهای کردستان، کرمانشاه، ایلام، همدان و لرستان در این جشنواره شرکت کردند که 33 گروه نمایشی به مرحله بازبینی راه یافتند.
مشفق گفت: هیئت داوران برای بازبینی آثار بر خلاف سایر جشنوارهها به صورت حضوری در استانها و شهرستانهای مختلف نسبت به بازبینی آثار اقدام و این مهم در قالب ارسال سیدی به دبیرخانه صورت نگرفته تا حقی از گروهی ضایع نشود.
به گفته مشفق، 167 نفر در قالب گروههای نمایشی در این جشنواره شرکت کردهاند که 96 نفر از آنها جزء جامعه معلولین هستند.
وی با بیان اینکه نوع رقابت در بخش کودک و نوجوان چهارمین جشنواره منطقهای تئاتر معلولین زاگرس با سایر بخشهای فرق دارد، اظهار کرد: البته اهداف برگزاری این جشنواره نیز با بسیاری از جشنوارههایی که در استان برگزار میشود متفاوت بوده و بیشترین هدف ایجاد بستری برای اهمیت دادن به جامعه معلولین است.
معاون توانبخشی بهزیستی کردستان از فعال بودن دبیرخانه جشنواره به صورت شبانهروزی خبر داد و گفت: مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره تئاتر منطقهای معلولان زاگرس از 29 آذرماه جاری در مرکز استان آغاز و با معرفی نفرات و گروههای برتر در روز دوم دیماه پایان مییابد.
مشفق با بیان اینکه اعتبارات برگزاری این جشنواره از طریق سازمان بهزیستی کشور تامین شده است، افزود: با هدف برگزاری جشنوارهای کیفی و در خور شان جامعه معلولین منطقه غرب کشور بهرهگیری از ظرفیت اعتبارات استانی نیز در دستور کار قرار گرفته است.
به گفته وی، ایجاد بسترهای لازم برای مشارکت افراد خیر در برگزاری این جشنواره از دیگر اقداماتی است که به صورت ویژه دنبال و امیدواریم خروجی مد نظری را که نشان دادن توانایی معلولین و خواستههای آنان از جامعه است داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: گروههای نمایشی که بیشترین استفاده را از معلولین کردهاند به ویژه گروههایی که کارگردان و نویسنده آنها از جامعه معلولین هستند در اولویت داوران برای انتخاب در مسابقه جشنواره بودهاند.
انتهای پیام/ی