سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همدان؛

بررسی مواد غذایی سالم از ناسالم در همایش ملی نشانگرهای رنگی

مدیر دارو معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان از بررسی مواد غذایی سالم از ناسالم در همایش ملی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای در این استان خبر داد.


به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ دکتر کاظم زاده افزود: با توجه به گسترش روز افزون  بیماری های  مزمن به دلیل کم تحرکی، تغذیه نامطلوب و استرس ها، سازمان غذا و دارو وزارات بهداشت  همگام با سایر کشورهای توسعه یافته در حوزه سلامت اقدام به سیاست گزاری و اجرای طرح بر چسب گذاری جدید مواد غذایی و نشانگر های رنگی تغذیه ای کرده است.
وی افزود: این طرح که زیر ساخت های ان در سالهای 91تا 93 فراهم شده است پس از تصویب در حال حاضر از ابتدای سال 1394 با الزامات سازمان غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور بر روی محصولات غذایی وآشامیدنی در  حال  اجرا  است.


کاظم زاده ادامه داد: با توجه به اهداف سلامت نگر وزارت بهداشت  در راستای پیشگری از بیماری های مزمن نظیر بیماری های قلبی، عروقی، سرطان ها، فشار خون، دیابت وهمچنین حفظ وارتقا سطح  سلامت  آحاد مختلف جامعه با کاهش نمک، کاهش قند وچربی های مضر وهمچنین متعادل  کردن سطح انرژی دریافتی متناسب با نیازهای  بدن هر فرد ضرورت برگزاری این همایش احساس می شود.

این مسئول با اشاره به اینکه طرح نشانگرهای رنگی تغذیه ای با مشارکت صاحبان صنایع غذایی وآشامیدنی  اجرا می شود، ابراز داشت: نشانگر های  رنگی به شکل بسیار ساده وقابل درک، مصرف کنندگان را در سطوح مختلف اجتماع  مانند یک کارشناس تغذیه ای همراه برای انتخاب سالم تر ومطمئن تر  هدایت می کند.

کاظم زاده همچنین در مورد نشانگرها افزود: این نشانگر ها به منظور  مقایسه یک محصول با محصول دیگر نیست بلکه یک محصول را در شرایط مختلف تولید بررسی می کند.

وی در مورد  نشانگرهای رنگی تغذیه ای بیان داشت: برای نشانگرهای رنگی تغذیه ای از سه رنگ سبز، نارنجی و قرمز استفاده می شود که رنگ سبز نشان دهنده یک انتخاب مطمئن تر وسالم تر است. 


کاظم زاده یادآور شد: در نشانگرهای رنگ سبز میزان قند، چربی ونمک در آن محصول کم است، رنگ نارنجی نشان دهنده  یک انتخاب نسبتا خوب و رنگ قرمز نشان دهنده یک انتخاب با توجه به شرایط فیزیکی وسطح سلامت  مصرف کننده است، یعنی میزان قند، چربی و نمک در آن محصول زیاد است.

گفتنی است، این همایش دو روزه 24 و 25 آبان امسال در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار می شود.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام/ف



برچسب ها: همدان ، همایش ، ملی ، تغذیه ، سالم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.