ویتامین C عموما به علت اثر آنتی اکسیدانی آن به بهبود سلامتی کمک میکند، که آسیبهای سلولی را را به تاخیر میاندازد یا از آن جلوگیری میکند.
یک تیم تحقیقاتی از دانشکده پزشکی ویل کورنل در نیویورک کشف کرد که KRAS و BRAF باعث ایجاد سرطان کورکتال میگردند. دوز بالای ویتامین سی باعث اکسیداسیون سلولهای سرطانی شده و در نتیجه تاثیر مثبتی بر سلامتی بیماران میگذارد.
آنها با کشت سلولهای موش دریافتند، میزان بالای ویتامین C معادل حدود ۳۰۰ پرتقال با جلوگیری در جهش BRAF وKRAS موجب اختلال رشد تومورهای کولورکتال میگردد.
آنها اکنون امیدوار هستند که این یافتهها میتواند موجب پیشرفت و توسعه روشهای درمانی جدید گردد و دیدگاههای جدید و مهمی که تاثیر مثبت بر این درمانها دارد ارائه دهد.
در یک محیط غنی از اکسیژن مانند رگهای انسان بخشی از ویتامین C به نام آسکوربیک اسید اکسیده شده و به یک ترکیب جدید به نام دهیدرو آسکوربیک اسید DHA تبدیل میشود.
مطالعات حاضر نشان میدهد که DHA به عنوان یک اسب تروا عمل میکند. هنگامی که انتی اکسیدانهای طبیعی در سلولهای سرطانی برای تبدیل DHA به اسید اسکوربیک در تلاش هستند. در اثر خالی شدن آنتی اکسیدان سلولهای سرطانی در اثر استرس اکسیداتیو میمیرند.
جهش سلولهای BRAF و KRAS اکسیژن فعال بیشتری از سلولهای طبیعی تولید میکنند این سلولها به منظور زنده ماندن نیاز به آنتی اکسیدان بیشتری دارند به همین سبب این سلولهای سرطانی نسبت به DHA آسیب پذیر هستند.
این مححق بیان میکند از ویتامین سی نمیتوان خودسرانه برای درمان سرطان خود استفاده کرد بلکه محققین خوشبین هستند که یک مکانسیم و راه کار برای درمان سرطان روده بزرگ با استفاده از ویتامین سی با ایجاد اختلال در جهش KRASو BRAF یافتهاند.
با این حال تحقیقات بیشتری در زمینه ویژگیهای و تاثیرات ویتامین سی نه تنها به عنوان آنتی اکسیدان بلکه تاثیر دوز بالای ویتامین سی بر سلولها و سیستم ایمنی بدن نیاز است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/