سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

مراجعه 11 هزار و 598 مبتلا به سرطان به رادیوتراپی درآذربایجان شرقی

متخصص رادیوتراپی بیمارستان امام رضا ازافزایش سیرصعودی تعداد بیماران سرطانی درشش ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛محمد محمدزاده گفت :11 هزارو598 نفرمبتلا به سرطان درسال جاری در اذربایجان شرقی به بخش رادیو تراپی بیمارستان امام رضا مستقر در مرکز درمانی شهید مدنی مراجعه کرده اند .

وی ازسرطان پروستات،معده،مری،روده،مثانه،سینه،دهان،سروگردن،حنجره،غده های مغزی به عنوان شایع ترین سرطانها درزنان ومردان ،نام برد که در کل دنیا آمارشان افزایش یافته است.

به گفته این متخصص رادیوتراپی سرطان به عنوان یکی ازشایعترین علل مرگ ومیر است و عاقبت بیش از60درصد افراد مبتلا به سرطان به مرگ منجرمیشود.

محمدزاده افزود ::تحقیقات نشان میدهد بیشتر افراد از 25 سال به بالابه بیماری سرطان دچارمی شوند و این نشانگر آن است که شیوع بیماری سرطان به سنین جوانی نیز رسوخ کرده است.

وی با اشاره به تعداد مراجعان بیماران سرطانی به بخش رادیوتراپی مرکزدرمانی بیمارستان امام رضا در تبریزگفت: روزانه بیش از30نفر برای ویزیت و بیش از 130نفر برای درمان از نقاط مختلف اذربایجان شرقی به بخش رادیو تراپی بیمارستان امام رضا مراجعه میکنند.

محمدزاده یاداورشد: افراد مبتلا به سرطان با مصرف تغذیه مناسب مانندسبزیجات ومیوه جات،غذاهای دریایی، نان سبوس دار، وغیره میتوانند درمقابل دوز بالای داروها به خوبی تحمل کنند.

متخصص بخش رادیو تراپی مرکز درمانی امام رضا بااشاره به ویژگی گوشت قرمز افزودگفت:مبتلایان به بیماری سرطان باید از مصرف سرانه گوشت قرمز خوداری کنند.

این متخصص رادیو تراپی با اشاره به مراحل درمان سرطان گفت :رادیوتراپی به معنای استفاده ازاشعه ایکس برای مقابله باسلول های سرطانی است و برای مهار کردن سرطان وکنترل پیشرفت آن نیزاز پرتودرمانی استفاده می شود.

وی گفت: افراد مبتلا به سرطان برای معالجه چند جلسه وچند روزمتوالی برای جلوگیری از پیشرفت سرطان تحت درمان قرار میگیرند.

وی بابیان اینکه با اجرای طرح تحول سلامت بیماران میتوانند ازخدمات درمانی رایگان استفاده کنند. به مشکلات تامین داروهای بیماران سرطانی اشاره کرد وافزود: داروهای بیماران سرطانی کمیاب است و فقط درمراکزی مانند هلال احمر، دانشکده داروسازی،بیمارستان شهید قاضی طباطبایی،سینا یافت می شود .برای خرید تجهیزات درمانی بیماران سرطانی به میلیاردها تومان اعتبار نیاز دارد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.