سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مناطق سرطان‌خیز ایران شناسایی می‌شوند

رئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه بهشتی از قرار گرفتن برنامه شناسایی مناطق سرطان‌خیز ایران در دستور کار خبر داد.

دکتر علی‌اصغر پیوندی، رئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص برگزاری کنگره بین المللی سرطان گفت: این کنگره طی 3 روز متوالی در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود که از کشورهای مختلفی در غرب آسیا و اقیانوسیه در این کنگره حضور دارند. هدف از برگزاری این کنگره ثبت و کنترل سرطان است که این کار از 70 سال پیش در کشور شروع شده است اما به صورت آکادمیک حدود 15 تا 20 سال است که ثبت سرطان اجرایی شده است. ثبت سرطان وهله اولیه کنترل و درمان سرطان است.

وی در خصوص روند رو به رشد شروع سرطان عنوان کرد: روز به روز سرطان در دنیا به ویژه در ایران در حال رشد است و تنها نظام سلامت نمی‌تواند کمک کند، بلکه سبک زندگی، مسئله تغذیه، آب و هوا و سایر عوامل باید دست به دست هم دهند تا بتوانیم این معضل خانمان‌سوز را کنترل کنیم و زندگی با آسایش و بدون دغدغه را برای خانواده‌های ایرانی فراهم کنیم.

وی در خصوص تأثیر اجرای این برنامه در طی 7 سال جاری تصریح کرد: فرهنگ‌سازی بسیار زمانبر است ما باید بتوانیم نقاط سرطان‌خیز را در کشور بشناسیم. بنابراین باید موارد سرطان به ثبت برسد، علت آن بررسی شود و راهکارهای درمان را پیش بگیریم. سرطان نباید در مرحله نهایی به سیستم سلامت برسد تا فقط با اقدامات هزینه‌بر شیمی درمانی و جراحی درمان گردد. بنابراین با ثبت سرطان از هزینه‌های غیرضروری در این زمینه جلوگیری می‌شود.

وی در خصوص نقاط سرطان‌خیز کشور بیان کرد: بعضی از نقاط توسط تحقیقاتی که صورت گرفته است، به عنوان مناطق سرطان‌خیز در کشور شناسایی شده‌اند؛ مثلاً مناطق شمالی کشور به علت نوع تغذیه آن‌ها سرطان مری بسیار راجع است. در کل عوامل محیطی و سبک زندگی می‌تواند بسیار بر بروز سرطان تأثیرگذار باشد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.