به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوانمرتضی اکبرپور،معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه هدف از سفر به گیلان و سایر استان های شمالی بررسی وضعیت استان ها طی بارندگی های اخیر بوده، اظهار کرد: با توجه به هشدارهایی که با اتکا به سامانه های هواشناسی به مدیران و مردم از چند روز پیش داده شده بود، استان ها آماده بارش های شدید طی روزهای اخیر بودند.
وی برخی اقدامات اشتباه که در سال های اخیر توسط مردم و مدیران رخ داده است را مسبب بروز تلفات انسانی و مالی فراوان شده دانست و افزود: ساخت و سازها در بستر رودخانه ها و همینطور بی توجهی به مقاوم سازی ساختمان ها در شهرها سبب آسیب پذیری کشور در مواقع بروز حوادث طبیعی شده است.
اکبرپور ایران را یکی از حادثه خیزترین کشورهای دنیا برشمرد و تصریح کرد: تا زمانی که در زیرساخت ها اقدامات اساسی صورت نگیرد و به استانداردها در ساخت و ساز توجه نشود، هر اندازه هم که اعتبارات برای مدیریت بحران هزینه شود نمی توان از عهده مدیریت بحران ها بر آمد.
معاون سازمان ستاد بحران کشور در خصوص آمادگی کشور برای مقابله با پدیده ال نینو که نسبت به وقوع آن در زمستان امسال هشدار داده شده است، گفت: با توجه به تجربه سال ۸۶ و پیش بینی وقوع این پدیده در کشورمان، هشدارهای لازم و بخشنامه های آماده باش به تمامی استانداری ها ابلاغ شده است.
وی افزود: استان ها متکی به استفاده از امکانات بالفعل خود در مدیریت ال نینو هستند و در زمان کمبود نیز از یاری نیروهای مسلح برای مدیریت پدیده ال نینو استفاده خواهد شد.
اکبرپور همچنین به فعالیت ۲۸۰ پایگاه چند منظوره مدیریت بحران در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: برنامه ریزی سازمان مدیریت بحران کشور برای راه اندازی یک هزار پایگاه چند منظوره مدیریت بحران در سراسر کشور دنبال می شود.
به گفته وی هدف از ایجاد این پایگاه ها، تامین و استقرار تجهیزات و امکاناتی است که در زمان وقوع بحران به آن اقلام نیاز است تا در اختیار امدادگران گذاشته شود.
معاون سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: همچنین آموزش امداد و نجات به عموم مردم که در زمان وقوع حوادث نزدیک ترین امدادگران واقعی هستند از جمله اهداف راه اندازی این پایگاه های چندمنظوره است.
اکبرپور تاکید کرد: به دلیل ضرورت فعالیت این پایگاه ها، حداقل هر شهرستان باید یک سالن چند منظوره مدیریت بحران داشته باشد.
انتهای پیام/
ایشالله که خشکسالیای اخیر جبران شه البته آماده هم باشیم که آب نبرتمون .... خودتونو سفت بگیرید
منکه موندم
ال نينو يك پديده در هواشناسي است
كه متشكل از باران و طوفان مي باشد و هوا رو به سمت سرما و يخ زدگي زمين ، آب ، گاز ميبرد
اگر چنين اتفاقي در ايران بوجود بياد حتما تمام إمكاناتي كه در اختيارت دارين به سطح كيفي پايين ميرسه
یهو یاد مظلومی و دفاع ۱۱نفره و گل دقیقه ۹۵ با ..... بنگستون افتادم
تو ویکیپدیا نوشته یه پدیده ی آب و هوای که بین 2 تا 7 سال رخ میده و اب و هوای سیاره زمین رو متحول میکنه باعث سیلاب و طوفان میشه
پدیده رو تکذیب میکنه یه روز تایید!!!!!!!!!!!!!!
ما برای الکلاسیکو اماده ایم
یه لحظه نقشه های هواشناسی اروپا و آمریکا رو ببینید، همین امروز شنبه بارش بسیار شدیدی در جنوب شرق ایلات متحده بوده که چند ایالت جنوب شرقی رو تحت تاثیر قرار داده ولی خون از بینی کسی نیومد. یکم ازشون یاد بگیرم.
چند وقت پیش بارون های سیل آسایی در ژاپن رخ داد که وقتی نقشه ها رو میدیدم با خودم گفتم ژاپنو سیل میبره ولی بعدش هیچ خبری نشد و یه مجروح هم برجا نذاشت. حالا ایلام سیل اومده کلی خیابونا نشست کرده و گودال های عجیب غریبی وسط شهر به وجود اومده کلی خونه پر از آب شده چندین هموطن کشته شدن...
به نظرم اگه به اندازه اروپا و آمریکا و شرق آسیا و حتی هند، اینجا بارون میومد مملکت دچار فروپاشی میشد.