سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ادعای فاکس‌نیوز:

ایران پارچین را پیش از بازدید بازرسان آژانس، پاکسازی کرد

فاکس نیوز مدعی شد ایران پیش از ورود بازرسان آژانس، برخی قطعات مهم را از سایت پارچین خارج کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان شبکه تلویزیونی فاکس نیوز به نقل از یک منبع به اصطلاح آگاه که خواست نامش فاش نشود مدعی شد یکی از قطعات اصلی در «پارچین،» یکی از سایت‌های نظامی ایران، پیش از ورود بازرسان «آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» ناپدید شد. این شبکه تلویزیونی ناپدید شدن این قطعه را تلاش ایران برای پاکسازی پارچین و انحراف روند تحقیقات درخصوص فعالیت‌ها و پیشرفت‌های هسته‌ای تهران پیش از برگزاری مذاکرات با شش قدرت جهانی، دانست. 

تهران ماه گذشته میلادی برای نخستین‌بار به بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اجازه بازرسی از سایت پارچین را داد. به ادعای فاکس‌نیوز، آژانس پیش‌تر وجود «اتاقک آلوده» (مکان ویژه برای آزمایش تجهیزات هسته‌ای، از جمله ابزار انفجار کلاهک اتمی) را در سایت پارچین تأیید کرده بود. این شبکه آمریکایی در ادامه می‌افزاید: با اینحال، زمانی‌که بازرسان پیش از ارائه گزارش درباره فعالیت‌های کنونی و سابق ایران، از پارچین دیدن کردند، از اتاقک آلوده و ابزار انفجار خبری نبود. به همین دلیل، انجام آزمایش‌ها برای تشخیص مواد رادیواکتیو در این سایت هسته‌ای، بسیار مشکل‌ خواهد بود. 

فاکس نیوز در ادامه به بازدید 21 سپتامبر سال جاری میلادی (30 شهریور) «یوکیا آمانو،» مدیر کل آژانس، از سایت پارچین، اشاره می‌کند و در پایگاه اینترنتی خود می‌نویسد: آمانو پس از دیدار خود از پارچین، نشانه‌های بازسازی‌ در این سایت و ناپدید شدن تجهیزات را تأیید، اما جزئیات بیشتری در این خصوص ارائه نکرد. وی از بررسی اطلاعات بدست‌آمده از این سایت خبر داد و افزود: در هفته‌های آتی با ایران درخصوص «نقشه راه» گفتگو خواهیم کرد. 

«اولی هینونن،» مقام ارشد مؤسسه تحقیقاتی علوم و امور بین‌الملل «مرکز بلفر» در دانشگاه هاروارد، در گفتگو با این شبکه خبری مدعی شد: «ایران باید درباره اینکه چرا یک ساختمان خالی را بارها و بارها بازسازی می‌کند، توضیح دهد.»

معاون پیشین دبیر‌کل آژانس، همچنین مدعی شد با ریختن بتون می‌توان بقایای مواد رادیواکتیو را پنهان کرد. در این صورت نتیجه آزمایشات با خطا همراه بوده و وجود این مواد را نشان نخواهد داد.  



انتهای پیام/

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۴۸
ناشناس
۲۳:۴۸ ۰۷ آبان ۱۳۹۴
خيلي پررو شدن اين خارجي ها بايد نزاريم حرف مفت بزنن
ناشناس
۱۳:۴۷ ۰۷ آبان ۱۳۹۴
بالاخره شما مهمانید زشته آب و جارو نکنیم.
ناشناس
۱۱:۴۳ ۰۷ آبان ۱۳۹۴
بابا من میگم اصلا نباید اجازه بدیم که اینا از 15کیلومتری تاسیسات ما رد بشن چه برسه به بازدید!!! بد میگم؟؟؟؟
شهروند
۱۲:۴۰ ۰۷ آبان ۱۳۹۴
اصلا توایران هم نباید پا بگذارند مگر به ما اجازه میدهند نزدیکی سایت انها رد بشویم اگر تصادفی رد شدیم به جرم جاسوزی ما را محاکمه خواهند کرد
ناشناس
۱۱:۳۵ ۰۷ آبان ۱۳۹۴
میشه یه ستون یا صفحه ی مخصوص جداگانه باز کرد و اینها رو فقط در اون صفحات نوشت و جوابشون رو هم در کنارشون که جواب به صورت یک ادعای پوچ مثل اونها مطرح کرد
ناشناس
۱۱:۳۱ ۰۷ آبان ۱۳۹۴
اصلا نباید به این گفته ها اهمیتی نشان داد. فقط می خوان اذیت کنن و ذهن رو بی خودی درگیر کنن. قرار نیست واسه هر واق واقی آدم عکس العمل نشان بده. اونها هر چی میتونن بگن. فقط موقعی باید به اینجور گفته ها عکس العمل نشان داد که مدرکی داشته باشن و یا قرار بهشون استدلال بشه. شاید بهتر باشه جوابشون رو به این شکل بدیم که ما هم یه ادعای پوچ مثل اونا انجام بدیم و بگیم که این در جواب گفته هاتون هستش.