سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در جمع خبرنگاران

صالحی: سند رسمی ایران و ۱+۵ درباره راکتور اراک در حال تدوین است

رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان از تدوین سند رسمی ایران و ۱+۵ درباره راکتور اراک خبر داد.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "علی‌اکبر صالحی" رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان امروز (4 اردیبهشت ماه) در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه ساخت اولین بیمارستان هسته‌ای کشور در جمع خبرنگاران گفت: 250 میلیون یورو هزینه خرید تجهیزات مورد نیاز این بیمارستان هسته ای است که تنها یکی از تجهیزات آن حدود ۵۰ میلیون یورو می‌باشد.
 
وی ادامه داد: ما نیاز به انواع شتاب‌دهنده‌ها و دستگاه‌هایی داریم که به نحوی با پرتو سر کار دارند و قصد داریم که همه آنها را در یک محیط جمع کنیم.
 
رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: نه تنها در بعد درمانی، تشخیصی و آموزشی بلکه در بعد تحقیقاتی نیز قدم‌های بلندی را برخواهیم داشت تا زمینه ساخت این دستگاه‌ها را نیز در کشور فراهم کنیم و در زمینه توریسم درمانی نیز فعال خواهیم شد.
 
صالحی افزود: به کارگیری تجهیزات را نیز موضوعی مفصلاست که جمهوری اسلامی ایران از حیث نیروی انسانی آمادگی لازم را برای بهره‌برداری از این تجهیزات دارد و امیدواریم که ظرف دو سه ماه آینده زمینه‌های لازم برای ایجاد این بیمارستان فراهم شود و نیز آقای روحانی رئیس جمهور پیش از پایان سال کمک‌هایی را داشته باشد.
 
وی با اشاره به اینکه کمیته‌هایی برای آماده سازی جزییات این طرح تشکیل شده‌اند گفت:  در بعد تامین مالی نیز بخش عمده‌ منابع ریالی آن تضمین شده و در بعد منابع ارزی قصد داریم در سفرهای آقای روحانی به خارج از کشور با برخی کشورها هماهنگی‌هایی داشته باشیم تا فاینانس آن را تامین کنیم که اگر این کار شود پروژه تسریع می‌یابد.
 
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به زمان اجرای پروژه نیز اظهار داشت: اگر امروز کلنگ آن به زمین زده شود ۴۸ ماه طول می‌کشد و امیدوارم ظرف چهار یا پنج سال آینده به نتیجه برسد.
 
صالحی تاکید کرد: در بعد تخصصی مسئله ما فقط پزشک نیست، چرا که به کار گرفتن تجهیزات پیشرفته نیازمند متخصصان خاصی است و اداره دستگاه‌های عظیم نیاز به مهندسانی دارد که آموزش‌های لازم را دیده باشند که ما امیدواریم ظرف امسال افرادی که برای کاربری در نظر گرفته شده‌اند را به شرکت‌های سازنده تجهیزات بفرستیم تا به خوبی آموزش ببینند که این آموزش‌ها یک یا دو سال طول می‌کشد.
 
وی پیرامون زمان برداشتن قلب رآکتور اراک نیز گفت: سند رسمی که باید با ۱+۵ امضا شود در حال تدوین است و امیدواریم وزرای خارجه ۱+۵ به زودی آن را امضا کنند.
 
صالحی اضافه کرد: چنانچه این سند به امضا برسد، رسمیت خواهد یافت و ما نیز اقدام خود را پس از دستور آقای روحانی در ارتباط با خارج کردن قلب راکتور انجام خواهیم داد.
 
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و پرونده PMD  خاطرنشان کرد: ما با آژانس نقشه راهی داشتیم که آژانس طبق آن اقدامات خود را دنبال و رضایت خود را اعلام کرد. آژانس باید در ۱۵ دسامبر گزارش خود را ارائه دهد که امیدواریم با این گزارش، پرونده ساختگی مربوط به فعالیت‌های گذشته و حال هسته‌ای ایران برای ابد بسته شود.
 
انتهای پیام/

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
ناشناس
۲۳:۵۶ ۰۴ آبان ۱۳۹۴
وقتی ما دارای قلب خود هستیم چه نیازی هست تا قلب خود را با قلب مصنوعی عوض کنیم تازه اگر قلب مصنوعی در کار باشد