سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارومیه؛

اجرای طرح نشانگر رنگی تغذیه‌ای

تا پایان سال 94 طرح نشانگر رنگی تغذیه‌ای با عنوان چراغ راهنمای تغذیه‌ای در استان آذربایجان‌ غربی اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ قادر حاجی قلی‌زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی‏، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم‌ پزشکی استان آذربایجان‌غربی با اشاره به هفته ایمنی غذا و اجرای طرح نشانگر رنگی تغذیه‌ای در آذربایجان‌غربی گفت: این هفته با تاکید بر برچسب‌گذاری و نشانگرهای رنگی غذایی آغاز می‌شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی‏، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی آذربایجان‌غربی افزود: این طرح تا پایان سال 94 بر روی بسته‌بندی تمامی محصولات غذایی و آشامیدنی آذربایجان‌غربی به عنوان چراغ راهنمای تغذیه‌ای درج شده و برای تفهیم بیشتر دارای سه رنگ سبز،‏ زرد و قرمز است.

قادر حاجی قلی‌زاده در خصوص نقش و اهمیت برچسب‌گذاری تغذیه‌ای افزود: برچسب‌گذاری تغذیه‌ای اصلی‌ترین وسیله تبادل اطلاعات ما بین تولید‌کنندگان محصولات خوراکی با خریداران و مصرف کنندگان است که امکان اطلاع رسانی سریع را به مصرف کننده می‌دهد.

وی اظهار داشت: با توجه به ابلاغ ضابطه جدید برچسب‌گذاری مواد غذایی به بخش صنعت و الزام تولید‌کنندگان به درج حقایق تغذیه‌ای مطابق آخرین دستورالعمل حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی (درج جدول تغذیه‌ای به همراه درصد مقادیر مرجع غذایی یاNRV و چراغ راهنمایی تغذیه‌ای) بر روی بسته‌بندی محصولات، کلیه تولید کنندگان موظف به رعایت این ضوابط هم سو با وزارت بهداشت می‌باشند تا با درج برچسب‌گذاری صحیح و صادقانه کمک شایانی به مصرف کنندگان در به کارگیری انتخاب‌های هوشمندانه و سلامت بخش نمایند و در جهت تامین سلامت جامعه بیش از پیش گام‌ بردارند.

حاجی قلیزاده خاطر نشان کرد: برچسب‌گذاری تغذیه‌ای بر روی تمامی مواد غذایی بسته بندی شده آماده فروش (اعم از تولید داخل و وارداتی) مشمول اخذ پروانه ساخت، پروانه بهداشتی ورود و شناسه نظارت و مشاغل خانگی مطابق با قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی درج خواهد شد

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.