سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لرستان؛

تولید بیش از 19 هزار تن گوشت سفید در لرستان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: بیش از 600 واحد مرغداری در استان فعال است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ نجیب‎زاده افزود: نیاز روزافزون مردم به مصرف پروتئین باعث شده اجرای طرح‎هایی که زمینه تولید این فرآورده‎ها را فراهم می‎کنند از اهمیت ویژه‎ای برخوردار باشند.

وی گفت: یکی از این طر‎ح‎ها، مرغداری گوشتی بوده که در استان حدود 608 واحد فعالیت دارند که ظرفیت تولید آنها 12 میلیون قطعه در دوره است.

نجیب‎زاده افزود: سال گذشته این آمار 598 واحد با ظرفیت تولید 11.7 میلیون قطعه در دوره بوده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به آمار 6 ماهه تولید گوشت سفید در استان گفت: نیمه اول امسال 19 هزار و 400 تن گوشت سفید در استان تولید شده است.

به گفته وی سال گذشته 52 هزار و 153 تن گوشت سفید در استان تولید شده است.

انتهای پیام/ی

برچسب ها: تولید ، گوشت ، مرغ ، لرستان ، ظرفیت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.