وی افزود: سوء تغذیه دام، خشکسالی، کمبود بودجه برای درمان دام، استفاده از روشهای سنتی و غیر اصولی دام عوامل تهدید کننده این صنعت است ولی در صنعت طیور پیشرفتهای خوبی داشته ایم و به دنبال بازارهای جهانی میگردیم.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی تامین خوراک دام را از سایر کشورها عامل هزینه بردار تولید عنوان کرد و گفت: هزینه بالای واردات باعث کاهش تولید و افزایش بیماری شده است.
روحانی نژاد افزود: فرایند قاچاق دام از کشورهای همسایه، سلامت دام کشور را تهدید میکند و نگرانی انتقال بیماری در این مقوله بسیار است.
وی تصریح کرد: در 6 ماهه نخست امسال 30 میلیون واکسن در مراحل چندگانه به دامها تزریق شده که از این تعداد 370 هزار راس دام سنگین، 7 میلیون و 500 هزار دام سبک و 85 هزار قطعه طیور واکسینه شدند.
وی با اشاره به اهمیت تولیدات دامی در سطح جهانی افزود: این تولیدات باید در بازارهای جهانی رقابتی باشد درغیر اینصورت پیشرفت چشمگیری حاصل نمیشود همچنین صدور پروانه های دامپزشکی و پیاده کردن روشهای استانداردسازی مراکز تولیدی فراوردههای دامی توانسته گامی در جهت رقابت در جهان باشد.
مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در این راستا و در 6 ماهه نخست امسال هزارو 554 مجوز برای 28 هزار تن محصولات دامی جهت صدور به 28 کشور جهان صورت گرفته که نسبت به مورد مشابه سال گذشته 6 درصد افزایش داشته است.
وی بیان کرد: خدمات ارائه شده در سازمان دامپزشکی در راستای تامین سلامت دام از کشتار تا عرضه آن به صورت بهداشتی بوده تا سلامت انسان به خطر نیفتد و بیماریهای مشترک بین انسان و دام کنترل شود.
انتهای پیام/س