سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آلمانی‌ها سالگرد اتحاد را جشن گرفتند+ تصاویر

شهروندان آلمانی با تجمع در محل دیوار سابق برلین، بیست و پنجمین سالگرد اتحاد آلمان غربی و شرقی را جشن گرفتند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ مردم آلمان بیست و پنجمین سالگرد اتحاد آلمان کمونیست شرقی را با آلمان سرمایه‌داری غربی در مرزهای این کشور جشن گرفتند. مراسم جشن یکپارچگی آلمان در شرایطی برگزار شد که این کشور با دو چالش مهم بحران مهاجران و رسوایی کمپانی خودروسازی فولکس واگن مواجه است.


مراسم رسمی امسال در فرانکفورت به عنوان پایتخت تجاری آلمان برگزار می‌شود. "آنگلا مرکل،" صدراعظم، و "یواخیم گاوک،" رئیس جمهور آلمان، که هر دو در بخش کمونیستی آلمان متولد و بزرگ شدند، در این مراسم حضور خواهند داشت.




مرکل نوامبر (آبان) دهمین سالگرد حضور خود بر راس قدرت را جشن می‌گیرد و به دلیل پذیرش سیل پناهجویان به شدت مورد انتقاد است. آمارهای نشان می‌دهد تعداد مهاجران وارد شده به آلمان از ابتدای امسال به یک میلیون نفر رسید. مرکل توجهی به انتقادات ندارد و از مردم کشورش بابت پذیرایی گرم از پناهجویان قدردانی کرد و گفت: به این کشور افتخار می‌کنم. مردم با آغوش باز از پناهجویان استقبال کردند و داوطلبانه مایحتاج اولیه زندگی را در اختیارشان قرار دادند. البته افزایش تعداد مهاجران اوضاع را تغییر داد و محبوبیت مرکل در آلمان کاهش یافت. کشورهای همسایه نیز وی را به دلیل برهم زدن قوانین مهاجرت اروپا مورد بازخواست قرار داده‌اند.




انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.