سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چشم پوشی نیروهای آمریکایی از سوء استفاده جنسی از کودکان

روزنامه نیویورک تایمز مدعی شده است که به نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان دستور داده شده بود که اگر شاهد حوادثی از قبیل سوء استفاده جنسی از کودکان از سوی نیروهای پلیس افغانستان و فرماندهان نظامی آنها بودند، دخالت نکنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،وزارت کشور افغانستان با انتشار یک بیانیه، به گزارش روزنامه نیویورک تایمز در مورد "سوء استفاده جنسی از کودکان" در میان پلیس محلی افغانستان واکنش نشان داده است.
 
در بیانیه این وزارت با اشاره به یکی از مصاحبه‌های افسران پیشین ارتش آمریکا با نیویورک تایمز آمده است: «نشر این مصاحبه که بر بنیاد خاطرات یک نظامی آمریکایی در زمان ماموریتش در افغانستان در سال ۲۰۱۱ استوار است؛ از یک سو بدلیل موردی بودن و غیررسمی بودن مصاحبه شونده و از سوی دیگر به دلیل کهنه بودن اطلاعاتی که در آن ارائه شده، در شرایط کنونی موضوعیت ندارد.»
 
وزارت کشور افغانستان تاکید کرده که "سو استفاده جنسی از کودکان" در فرهنگ افغانستان عملی زشت تلقی می‌شود و اگر اسناد موثقی وجود داشته باشد، متخلفان مورد پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.
 
در گزارش نیویورک تایمز که روز یکشنبه منتشر شد، براساس "مصاحبه‌ها و اسناد دادگاه" آمده است که به نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان از سوی فرماندهانشان دستور داده شده بود که اگر شاهد حوادث از قبیل سواستفاده کودکان از سوی نیروهای پلیس افغانستان و فرماندهان نظامی آنها بودند، حتی اگر این حوادث در داخل پایگاه‌های نظامی هم رخ می‌داد، در آن دخالت نکنند.
 
نیویورک تایمز نوشته است که شماری از نیروهای آمریکایی که شاهد چنین حوادث بودند یا در مورد شنیده بودند و برای جلوگیری از آن دخالت کرده بودند، با برخوردهای انضباطی مواجه شدند.
 
در بخشی از این گزارش نیویورک تایمز با دان کوین، یک فرمانده پیشین نیروهای ویژه آمریکا که سال‌ها پیش یک فرمانده تحت حمایت آمریکا را در جنوب افغانستان به دلیل "سوء استفاده از یک پسربچه به عنوان برده جنسی و به زنجیر کشیدن او" مورد ضرب و شتم قرار داده بود، صحبت کرده است.
 
کوین به نیویورک تایمز گفته است: «دلیلی که ما آنجا (افغانستان) بودیم، این بود که طالبان کارهای وحشتناکی علیه مردم انجام می‌دادند و حقوق بشر را نقض می‌کردند. اما ما به افرادی قدرت می‌دادیم که کارهای بدتر از طالبان انجام می‌دادند. این چیزی بود که ریش‌سفیدان روستا به من می‌گفتند.»
 
نیویورک تایمز نوشته است که پس از این حادثه، ارتش آمریکا فرمانده کوین را برکنار کرد و او را از افغانستان خارج کرد.
 
 
در ادامه گزارش، نیویورک تایمز با یک افسر پیشین نیروهای دریایی آمریکا صحبت کرده که او هم در افغانستان مستقر بوده است. این افسر که نخواسته نامش فاش شود، گفته است: «هدف اصلی نبرد با طالبان بود، نه جلوگیری از آزار و اذیت جنسی.»
 
به گزارش بی بی سی، در بیانیه وزارت کشور افغانستان آمده است: «"سوء استفاده جنسی از کودکان" نه تنها به لحاظ فرهنگی در افغانستان یک عمل زشت و مذموم است، بلکه در قوانین نافذه کشور نیز به عنوان جرمی که مجازات سنگین در پی دارد، شناخته می‌شود و مسوولان پلیس ملی و محلی نیز مکلف اند تا از بروز آن در صفوف نیروهای پلیس جلوگیری کرده و عاملان آن را به پنجه قانون بسپارند.»
 
وزارت کشور افزوده است: «با توجه به موثریت نیروهای پلیس محلی در جنگ با تروریسم، وزارت داخله(کشور) روند اصلاحات بنیادین در صفوف این نیروها را از چند سال به این سو آغاز کرده و با اعزام هیأت به ۲۹ ولایت کشور، عملکرد نیروهای پلیس محلی را به گونه جدی و همه جانبه مورد بررسی قرار داده‌است.»
 
در این بیانیه همچنین آمده است: «در دو سال گذشته وزارت داخله(کشور)، پس از انجام بررسی‌ها در مورد عملکرد نیروهای پلیس محلی، ۱۰۸ تن از این نیروها را در پیوند به خلاف‌ورزی‌ها، قانون‌شکنی و بدرفتاری‌ها بازداشت کرده و تحت پیگرد قانونی قرار داده است.»

منبع:جام نیوز
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.