به گزارش خبرنگار
حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) امروز در مراسم افتتاح 140 مدرسه بنیاد برکت در مناطق محروم کشور اظهار داشت: 140 مدرسه با 844 کلاس درس با اعتباری معادل 555 میلیارد ریال برای استفاده 18 هزار و 750 دانشآموز در مناطق بسیار محروم مطابق با استانداردهای مورد تایید سازمان نوسازی مدارس افتتاح میشود.
وی افزود: راهبرد اصلی ما در ستاد اجرایی فرمان امام کمک به رفع محرومیت از طریق توانمندسازی اقتصادی است. از روزی که رهبر معظم انقلاب بحث اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند گروهی را در ستاد موظف کردیم تا وضعیت فعالیتهای ستاد را در چارچوب ابلاغیه اقتصاد مقاومتی بررسی و نقاط غیرمنطبق را احصاء و رفع کنند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام گفت: حداکثر ظرف 3 سال تمام فعالیتهای این ستاد را با ابلاغیه اقتصاد مقاومتی تطبیق میدهیم. سرمایه ما در ستاد اجرایی فرمان امام نیروی انسانی است و بیش از 200 نفر نیروی انسانی زیر 32 سال با مدرک تحصیلی بالای فوقلیسانس داریم، زمانی که فراخوان اقتصاد مقاومتی را ارائه کردیم پیشنهادات بسیار خوبی مطرح شد که گروه داوری این پیشنهادات را بررسی کردند.
توانمندسازی اقتصادی محور اصلی فعالیتهاست
مخبر ادامه داد: بیش از 75 درصد فعالیتهای ستاد اجرایی فرمان امام مطابق با اقتصاد مقاومتی است. همچنین بحث مدرسهسازی محور اصلی فعالیتهای اجتماعی ستاد نیست چرا که محور اصلی ما توانمندسازی اقتصادی است.
وی عنوان کرد: آنچه که مایه عدم موفقیت بنگاههای اقتصادی میشود وحدت سیاستگذاری، مالکیت و مدیریت است. علت اینکه آثار اصل 44 قانون اساسی را مشاهده نمیکنیم به این دلیل است که دولت از آنچه که در اختیار دارد دل نمیکند و اگر واگذاری هم صورت بگیرد به شکلی است که 3 مشخصه اعلام شده خدشهدار نشود.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام افزود: این ستاد در بنگاههایی که ایجاد میکند در بحث مدیریت و مالکیت دخالتی ندارد و نگاه ما به بخشی که مالکیتش در اختیار است موقت بوده به گونهای که از 215 طرحی که در مناطق محروم ایجاد کردهایم از 100 طرح خارج شدهایم.
اساسیترین بحث اقتصاد مقاومتی مردمی کردن اقتصاد است
مخبر تصریح کرد: اساسیترین بحث اقتصاد مقاومتی مردمی کردن اقتصاد است و این به معنای درگیر کردن مردم مستضعف و مشارکت آنها در اداره اقتصادی کشور و خلق ثروت برای عموم جامعه است.
وی با اشاره به اقدامات موردی ستاد اجرایی فرمان امام گفت: در بحث توانمندسازی اقتصادی 215 بنگاه اقتصادی را با مشارکت مردم ایجاد کردهایم و 3 هزار و 259 میلیارد سرمایهگذاری در این بخش انجام شده است و 140 هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام افزود: 2 هزار طرح زیربنایی در 31 استان کشور اجرا شده و هیچ استانی نیست که در آنجا مدرسه نساخته و یا طرح اقتصادی نداشته باشیم. همچنین 400 حسینیه در سراسر کشور ایجاد کردهایم و 16 خدمت بهداشتی و درمانی در مناطق محروم انجام شده است.
مخبر ادامه داد: اعطای وام قرضالحسنه به مبلغ 70 میلیون تومان به 17 هزار نفر، بیمه تکمیلی 150 هزار فرد مستضعف، هدفگیری هزار زوج نابارور در مناطق محروم و پرداخت هزینه درمانی 300 زوج، تحت پوشش قرار دادن 18 هزار کودک یتیم زیر 10 سال از طریق کمیته امداد، ساخت 10 بیمارستان در قالب 1000 تخت در مراکز محروم، جنگلکاری 1000 هکتار اطراف تهران، ساخت 4 هزار واحد مسکونی در روستاها که 2 هزار واحد آن تکمیل شده است و اختصاص 20 میلیارد تومان برای وام اشتغال به مبلغ 15 میلیون تومان برای هر نفر از بخشی از اقدامات این استاد است.
انتهای پیام/