سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در ساخت فیلم‌های ویدئویی سخت‌گیری شود

در اختیار گذاشتن امكانات بی‌رویه در فیلمسازی حكم سرگرم كردن فیلمساز را دارد و باید در ساخت فیلم‌های ویدئویی سخت‌گیری بیشتری صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستاد خبری  فیلم ویدئویی «یاس»؛ ابوالفضل جلیلی فیلمنامه‌نویس و کارگردان سینما در گفتگو با ستاد خبری سومین جشنواره فیلم ویدئویی یاس ضمن اشاره به برگزاری جشنواره‌های سینمایی و هنری به صورت تخصصی گفت: اساسا با برگزاری جشنواره‌های تخصصی موافقم و به نظرم برگزاری جشنواره‌های تخصصی در حوزه سینما یک اتفاق خوب و قابل تامل است. جشنواره فیلم‌ ویدئویی نیز رویدادی است كه باید آن را جدی گرفت.

كارگردان فیلم «دان» تاكید كرد: برگزاری جشنواره‌های سینمایی از جمله یاس باید بسیار جدی و با برنامه‌ریزی دقیق باشد چرا که اگر غیر از این انجام پذیرد کلیت سینما لوث می‌شود. به هر قیمتی نباید کمیت آثار ویدئویی یا سینمایی را بالا برد. مثلا قبول ندارم یک فیلمساز جوان یا كسی كه حتی تجربه فیلمسازی دارد، با موبایل و دوربین عکاسی بدون مقدمه فیلم بسازد و آن را به جشنواره بفرستد. نباید فیلمسازی  امری سهل تلقی شود و هر فردی بدون  داشتن دانش و  تجربه کافی وارد این حوزه شود.

جلیلی با بیان این مطلب كه  سینما  مثل عشق است، ادامه داد: وقتی عشق‌های واقعی از بین می‌روند، عشق‌های سطحی و باری به‌ هر جهت جای آن را می‌گیرد و در آن موقع است كه كلیت مفهوم عشق كه بسیار بزرگ است، از بین می‌رود.

وی تصریح كرد: كسانی كه وارد عرصه فیلمسازی در حوزه فیلم ویدئویی می‌شوند، باید كار را جدی گرفته و به صورت حرفه‌ای كار كنند. باید در راه این عشق راستین تلاش کرده و سختی بکشند. حالا كه جشنواره‌ای تخصصی و حرفه‌ای به فیلم‌های ویدئویی اختصاص یافته، به نظرم یک موقعیت خوب برای فیلمساز ایجاد كرده است. مسئولان برگزاری این جشنواره نیز باید به این فستیوال تخصصی استحكام بخشند.

کارگردان «گال» گفت: این روزها تمام فیلم‌ها ویدئویی شده و فیلمسازی با نگاتیو از بین رفته است. چه فیلمساز ویدئویی و چه فیلمساز سینمایی که می‌خواهد در حوزه خود رشد کند، خواهان امکانات است و من معتقدم که نه تنها این امکانات در اختیار گروه قرار داده می‌شود بلکه امکانات قرارگرفته بیش از حد است. 

وی در توضیح بیشتر گفت: باید برای ساخت یک فیلم که محتوا و فرم استاندارد جهانی دارد، سختگیری‌های لازم صورت گیرد. امروزه شاهدیم که بعضی از افراد سالی یک یا چند فیلم می‌سازند  در حالی که بسیاری از فیلمسازان بزرگ هستند كه چند سال یک بار فیلم می‌سازند و مابقی ایام را به تحقیق و پژوهش در این حوزه می‌پردازند.

كارگردان فیلم «یک داستان واقعی» با بیان این مطلب كه امکانات بی‌رویه دادن به فیلمسازان، تنها حکم سرگرم کردن آنها را دارد، ادامه داد: فیلمساز باید بتواند با امکانات کم هم فیلمی بسازد که ساختاری قابل قبول داشته باشد.

جلیلی با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم ویدئویی افزود: همانطور که اشاره کردم با برگزاری این جشنواره در فضای سینمای ایران بسیار موافقم و به نظرم فیلمسازان جوانی که دغدغه کار سخت دارند، می‌توانند در این جشنواره کارشان را به نمایش بگذارند و تجربه جدیدی از این راه به دست آورند.

سومین جشنواره بین‌المللی فیلم ویدئویی یاس اول تا  ششم مهر ماه سال جاری در استان مازندران برگزار می‌شود.

لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره مراجعه کنید:

 www.tjiff.com



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.