وی افزود: بیش از 374 خانه سلامت در زیر مجموعه معاونت فرهنگی اجتماعی اداره کل سلامت شهرداری از سال 85 با هدف ارتقای سلامت شهروندان تشکیل شده که بیش از 400 نفر در خانههای سلامت مشغول به کار هستند و بیشتر آنها بانوان تحصیل کرده کارشناسی و کارشناسی ارشد هستند که البته از حقوق و مزایای کافی برخوردار نیستند و حقوق خود را از پیمانکاران خدمات شهری دریافت میکنند که این در شان بانوان و ذیبنده جمهوری اسلامی نیست.
حقانی تاکید کرد: این افراد باید از حداقل سطح رفاه برخوردار باشند و خطاب به آباد گفت این افراد حتی مرخصی زایمان ندارند و از بیمه نیز برخوردار نیستند.
عضو کمیسیون سلامت محیط زیست شورای شهر با تاکید بر ایجاد رفاه نسبی برای آنها گفت: آنها خود را عضو خانواده شهری میدانند و انتظار دارند اداره کل بانوان شهری این مسئله را پیگیری کند و چاره اندیشیهای لازم را در این خصوص داشته باشد و باید قبول کرد که اشتغال غیر رسمی زنان و استفاده از آنان و اجبار آنها ذیبنده جمهوری اسلامی ایران نیست.
حقانی ضمن درخواست از سرخو گفت: از سرخو انتظار دارم به وضعیت بیمه رسیدگی کند، چرا که عدهای از آنها زنان سرپرست خانوار هستند و همچنین این مشکل در سایر خانههای شهرداری نیز وجود دارد که باید توجه شود.
چمران در ادامه اظهارات حقانی گفت: در این مورد با امرودی مذاکراتی انجام شده و بنا است که این مشکل برطرف شود و دیگر ضرورتی ندارد که شبانه چهارصد پیامک از سوی این افراد به اعضا برای پیگیری مشکلات ارسال شود.
انتهای پیام/