به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ طی کردن پلههای موفقیت و ترقی آرزویی است که غالبا هر فردی خواستار آن بوده و تلاش میکند از راههای مختلف آن را کسب کند. اگر توجه داشته باشید همیشه دو صدا درون ما وجود دارد که یکی ما را به سخت کارکردن تشویق کرده و دیگری بر عکس آن ما را از برنامه ریزی و انجام کارهایمان باز میدارد.
حال اینکه چگونه به این دو صدا پاسخ داده و موفقیت را از آن خود کنیم به برخی شرایط بستگی دارد که تنها افراد موفق از آن استفاده میکنند.
به نظر میرسد در راس همه ویژگیهای افراد موفق هدف و پشتکار حرف اول را میزند.
گفتنی است که اگر چیزی بیش از نتیجه برایمان مهم باشد، بیشتر و طولانیتر تلاش کرده و وقت بیشتری را به پروژه هایمان اختصاص خواهیم داد.
پس باید گفت که افراد موفق بر روی اهداف اصلی زندگی خود تمرکز کرده و هیچ زمان از زیر کار طفره نمیروند. همچنین تلاش دارند که کارها را در زمان خود انجام داده و به دقیقه 90 موکول نکنند.
در کنار همه اینها داشتن زندگی شاداب و روحیهای سرزنده کمک میکند تا فرد باتمام نیرو برای رسیدن به هدف خود تلاش کند. اینها ویژگی هایی هستند که معمولا در افراد موفق دیده میشوند.
لقمه را اندازه دهان خود بردارید
دکتر ربابه غفار تبریزی روانشناس بالینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: افراد موفق اهداف و قابلیتهای خود را میشناسند و بر اساس توانمندیهای خود هدف گذاری میکند این افراد واقع بین بوده و ازسیر کردن در رویاهای دست نیافتنی خود پرهیز میکنند. همچنین باید گفت که افراد موفق اهداف کوتاه مدت داشته و یک وقت خاص را به آن اختصاص میدهند.
وی ادامه داد: افراد موفق معنا و فلسفه زندگی را نیز میدانند و مدام در پی موفقیتهای کاری و تحصیلی نیستند. آنها تلاش میکنند تا در زندگی معنا داشته باشند.
این روانشناس افزود: موفقیت این است که هر کس در حد خودش باشد. شغل سادهای داشته باشد موفق باشد اما در مقابل ممکن است فردی استاد دانشگاه بوده و هیچگونه موفقیتی نداشته باشد بنابراین روحیه و احساسی که فرد نسبت به خود دارد بسیار مهم است.
والدین آرزوهای بر باد رفته خود را به کودکان تحمیل نکنید
غفار تبریزی نقش والدین را در موفقیت فرزندان بسیار مهم دانست و گفت: اطرافیان به ویژه والدین میتوانند با فراهم آوردن محبت، امنیت و شرایط رشد فرزندان خود را به سمت استعدادهایشان سوق داده و موفقیت آنها را تضمین کنند. همچنین با شناخت استعدادها و علایق او زمینه را برای رسیدن به موفقیت همراه کنند.
وی افزود: والدین افراد موفق خود موفق بوده و اعتماد به نفس خود را به فرزندشان نیز انتقال میدهند.آنها هرگز میل و علایق خود را به کودکان تحمیل نمیکنند. اما این بدان معنا نیست که افرادی که والدین موفقی ندارند نمیتوانند موفق باشند. چرا که هر فردی سرشت و قابلیتهای خود را دارد و با کسب مهارت و پشتکار میتواند به نتیجه دلخواه برسد. این نکته نیز قابل توجه است که غالبا افراد موفق خانوادههایی شاد و سرزنده داشته و اهل تفریح هستند همچنین زندگی آرامی داشته و از اختلافات، مشکلات و تعارضات دور هستند.
پس از هر شکست دوباره بایستید
این روانشناس خاطرنشان کرد: برای کسب موفقیت لازم است که افراد نگرش خوبی نسبت به خود داشته باشند و از شکست نهراسند بایستی این جمله را مدام با خود تکرار کنند که هر شکست مقدمه و آغاز موفقیت است.
یک کودک بارها زمین میخورد تا راه رفتن را یاد بگیرد پس بهتر است در راه کسب موفقیت ناامیدی را از خود دور کند.
گزارش از الهام رضایی
انتهای پیام/