سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری ؛

جمعیت رو به سالمندی ایران به ۲۵ میلیون نفر می‌رسد

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: جمعیت رو به سالمندی کشور در ۲۵ سال آینده به ۲۵ میلیون نفرمی‌رسد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از ساری ، انوشیروان محسنی‌بندپی در آئین ساخت عملیات اجرایی سرای کرامت (خانه سالمندان) شهرستان آمل گفت :در دوره مجلس سوم, مصوبه ساخت 96 بیمارستان در ردیف بودجه قرار گرفته بود و یک سهمیه برای مازندران قرار نگرفته بود اما با تلاش وی و حضورشان در کمیسیون بهداشت و درمان به عنوان وکیل کمیسیون در مجلس هفتم پیشنهادی برای جذب سهمیه این استان شد که مورد موافقت قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به بررسی‌های به عمل آمده از وجود بیمارستان‌های بالای 55 تا 60 سال در مازندران در این کمیسیون مصوب که سه بیمارستان به منظور جایگزین این بیمارستان‌ها مصوب شود.

محسنی عنوان کرد: در مجلس هفتم ساخت سه بیمارستان برای شهرستان‌های چالوس، آمل و قائم‌شهر با 600 تخت در ردیف بودجه قرار گرفت.

معاون وزیر رفاه و تامین اجتماعی یکی از مهم‌ترین راهکار سازمان برای رفع مشکلات نیازمندان زیر پوشش را استفاده از ظرفیت، توان، علم و آگاهی برخی از خیران بیان کرد و گفت: سازمان بهزیستی در دو بعد عاطفی‌ترین نهاد و تخصصی‌ترین علمی در حال فعالیت است که در ابعاد مختلف نقش دارد.

وی با بیان اینکه در یک بخش تحولات محیطی فرهنگ شکل‌گیری ساختار جوامع از سوی این سازمان در حال اجرایی است، تصریح کرد: این سازمان سعی دارد در یک بعدی به بررسی آسیب‌های اجتماعی چون طلاق، سن ازدواج، اختلالات روحی و روانی بپردازد و به صورت تخصصی ورود پیدا کند.

محسنی با اشاره به اینکه در بعد دیگر سازمان بر امر رو به سالمند رفتن جامعه براساس سن جمعیت، بیماری قلبی و عروقی ورود یافته است، تصریح کرد: هم‌اکنون در کشور ما میانگین سالمندان حدود 9 درصد است که در سیستان و بلوچستان4/8 درصد و در مازندران 8/9 درصد عنوان می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور از وجود 300 هزار سالمند در این استان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود تا سال 2050 سن جمعیت به سمت سالمند به 25 میلیون نفر برسد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان بهزیستی به سمتی برای ساماندهی این آسیب‌ها بدنبال ایجاد برنامه‌ریزی و برنامه‌های پایدار با راهکارهای علمی و تخصصی است، ابراز داشت: نخستین استراتژی این سازمان پیش‌بینی آسیب‌های اجتماعی و معلول جسمی و ذهنی است تا با ایجاد مشاوره ژنتیک، کلاس‌های آموزشی پیش و بعد از ازدواج، تمرین در مهارت‌های اساسی زندگی از افزایش این آسیب‌های جلوگیری کند.

محسنی با اشاره به بعد سالمندی به ارائه برنامه‌ای در بعد علمی و ساختاری از سوی سازمان مطرح کرد و گفت: طبق برنامه‌ریزی در اجرای طرح توسعه برنامه ششم با توجه به نگاه سازمان بر آموزش کودکان در مهدکودک‌ها و آشنایی آنها بر امر سالمند، سعی می‌شود با برنامه‌ای علمی ، تخصصی و کارشناسی ورود پیدا کند.وی با بیان اینکه امروزه در بسیاری از کشورهای پیشرفته خانه سالمند در کنار مهدکودک‌ها ساخته می‌شود، یادآور شد: این ساخت به منظور آشنایی و آموزش کودکان برای نحوه برخورد با والدین و بزرگ‌ترها در آینده از سوی آنها است.

محسنی با اعلام اینکه امروزه یکی از رویکردهای سازمان بهزیستی تقویت مشارکت‌های مردمی است، بیان داشت: نظام جمهوری اسلامی ایران دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های ارزشمندی است و باید برای استفاده از این ظرفیت‌ها زمینه لازم را فراهم کنیم.

برچسب ها: جمعیت ، ایران ، سالمند ، کمیسیون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.