وی با بیان اینکه این استان از لحاظ سطح و تولید این محصول با ارزش باغی مقام اول کشوری را دارد افزود: بخشی از محصولات تولیدی این استان به بازارهای داخلی و یا سایر استانها جهت مصرف تازه خوری و قسمت عمده آن برای فراوری و تبدیل به قیصی و برگه عرضه می شود.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه ایران رتبه دوم تولید این محصول در جهان را به خود اختصاص داده است با اشاره به اهمیت بستر سازی لازم برای ورود دانش و فن آوری های جدید به عرصه های تولیدی در راستای ایجاد امکان مناسب برای افزایش کمی و کیفی محصولات تولیدی و حمایت از بهره برداران در استفاده از دانش بروز جهت مقابله با مسائل و مشکلات بخش تولید افزود: با استفاده از ارقام ژنوتیپ جدید در حوزه تولید بخش باغی کشور تاثیر بسیار مطلوبی در ارتقا جایگاه تولیدی ایران در بخش تولیدات باغی از خود به جای خواهد گذاشت.