کمند امیر سلیمانی بازیگر تلویزیون تئاتر و سینما در گفتگو با خبرنگار
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص تاثیر بیمه بر حوزه فعالیت هنرمندان گفت: در مورد بیمه در یک تعلیق به سر میبریم یعنی قول و قرارهایی توسط مسئولان داده میشود اما متاسفانه زمان اجرا انکار میکنند.
وی افزود: البته به تازگی و در زمان فیلمبرداری بازیگران را بیمه میکنند که جای امیدواری است و اگر خدای ناکرده اتفاقی رخ دهد تحت پوشش بیمه هستیم.
این بازیگر ادامه داد: باید خاطرنشان کرد تا زمانی که اتفاق جبرانناپذیری رخ نداده بیمه اهمیت دارد در غیر این صورت فایدهای نخواهد داشت.
وی در پاسخ به اینکه بیمه طلایی هنرمندان تا به امروز برای آنها منفعتی داشته یا نه بیان کرد: خوشبختانه سودی نداشته یعنی ترجیح میدهم مریض نشوم تا از آن استفاده نکنم. به تازگی زمزمههایی مبنی بر بیمه هنرمندان از جانب خانه سینما به گوش رسید که خود من هم مراحل اولیه پرونده را تکمیل کردم و قرار است در زمینههای مختلف هنرمند را تحت پوشش قرار دهد.
امیر سلیمانی پیشنهاد خود را مسئولان در جهت رسیدگی به بیمه کردن هنرمندان این گونه بیان کرد: بیمه حوادث غیر از لحظههای حادثه و اتفاق کارایی دیگری ندارد اما مسئولان باید نگاهی به بیمه بیکاری هنرمندان داشته باشند تا اخباری مبنی بر دستفروشی هنرمندان، بیسرپناهی و ... به گوش مردم و اهالی هنر نخورد.
وی افزود: موضوعی که بیشتر از هر چیز دیگری آدم را اذیت میکند این است که سلامت باشیم اما بیکار.
این بازیگر در خصوص سینمای هنر و تجربه بیان کرد: بعد از یک دوره فیلمهای کم ارزش یا نسبتا بیارزش جای امیدواری است که سینمایی به نام هنر و تجربه پایهگذاری شده که امکان فیلمسازی را به کارگردانهای با استعداد و تحصیل کرده میدهد کارگردانهایی که تهیه کنندگان در شرایط عادی برای ساخت فیلمهایشان سرمایهگذاری نمیکردند.
وی افزود: به وجود آمدن سینمای هنر و تجربه بسیار خوب است اما اینکه به چه نحو معرفی و حمایت میشوند مهمتر است اگر این اتفاق چند سال به طول انجامید و فیلمها با استقبال روبرو نشوند و برگشت مالی نداشته باشند طبیعتا این جریان هم تعطیل خواهد شد.
بازیگر «هوش سیاه» در خصوص چگونگی حمایت از سرمایهگذاران و تهیهکنندگان از فیلمهای هنر و تجربه گفت: تهیه کنندهای که برای فیلمهای بخش هنر و تجربه سرمایهگذاری میکند انتظار سود دهی میلیاردی ندارد و فقط برای کمک به فرهنگ و هنر این جامعه کار میکند که ستودنی است.
وی افزود: در کنار حمایتهای تهیهکنندگان، نهادها و سازمانهای دیگری نیز باید این بخش را از جهات مختلف مثل کم کردن هزینه تبلیغات، تخفیف بلیط برای مخاطبان، دادن سینماهای بیشتر به آنها، بیشتر شدن تعداد سانس سینماها و ... حمایت کنند تا فیلمسازان این بخش با فراغ بال بیشتری کار کنند.
امیر سلیمانی در خصوص اینکه آیا سینمای هنر و تجربه میتواند به بدنه اصلی سینما کمک کند اظهار داشت: چرخش سینما فقط بر پایه فیلمهایی که به عنوان تجاری و بدنه سینما ساخته میشود، نیست بلکه از سالهای دور بودند فیلمهایی که فکر و خلاقیت پشت آنها است و کارگردان و بازیگران نوظهوری را به جامعه سینما معرفی کرده که نمیتوان اینها را نادیده گرفت.
بازیگر «پدر سالار» دغدغه خود را به عنوان یک بازیگر این گونه بیان کرد: بیکاری و درآمدزایی بزرگترین مشغله همه ما است به هر حال حجم کار پایین آمده و تعداد بازیگران بیشتر شده و از طرفی تا حدودی قاعده و قانون برای کار ما وجود ندارد.
وی همچنین افزود: ورود نابازیگران با دست مزدهای خیلی پایین و جایگزین کردن آنها به جای بازیگران با تجربه از دیگر دغدغههای ما است که روی عملکرد و درآمدزایی ما تاثیر گذاشته است.
امیر سلیمانی در خصوص آخرین فعالیت هنریاش اظهار داشت: یک کار نمایشنامهخوانی و یک کار تئاتر را در برنامه کاری دارم و مدت زمان یک سال گذشته بیشتر جذب تئاتر شدم و با کار تصویری که مورد علاقهام باشد کمتر برخورد کردهام.
وی همچنین در پایان خاطرنشان کرد: امسال را برای خود فرهنگی کم درآمد گذاشتهام.
انتهای پیام/