سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سفره ای رنگین و خوش طعم مخصوص بیماران دیابتی

افراد دیابتی تنها کافی است مصرف این سالاد‌ها را در برنامه غذایی خود گنجانده تا سلامتی‌شان بازگردد.

به گزارش خبرنگار کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران؛ اگر شما از آن دست افرادی هستید که با بیماری دیابت دست و پنجه نرم می‌کند و از آن رنج می‌برد توصیه می‌کنیم که مصرف این سالاد‌ها را از دست ندهید. دستور درست‌کردن این سالاد‌ها بسیار ساده و راحت بوده و برای سلامتی حائز اهمیت است.

1) سالاد اسفناج با سرکه سیر

برای تهیه این سالاد به این مواد‌اولیه نیاز دارید:

- 6 فنجان برگ تازه اسفناج
- 2 حبه سیر خرد‌شده
- یک چهارم فنجان پیاز قرمز خرد‌شده
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک هشتم قاشق غذاخوری نمک
- یک دوم قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک دوم قاشق چایخوری خردل

برای تهیه این سالاد تمامی مواد گفته شده (به غیر از پیاز قرمز و برگ اسفناج) را داخل یک ظرف بزرگ ریخته و مخلوط کنید و سپس اسفناج و پیاز را افزوده و میکس کنید. این سالاد را در برنامه غذایی خود گنجانده و از فواید آنها بهره‌مند شوید.

2) سالاد خیار و کاسنی فرنگی

مواد لازم برای تهیه این سالاد عبارت است از:

- 200 گرم خیار
- 90 گرم کاسنی فرنگی
- 10 گرم زیتون سیاه
- روغن زیتون / سرکه / نمک

ابتدا خیار و کاسنی فرنگی را به‌خوبی بشویید و خیار‌ها را حلقه‌حلقه کنید. مواد گفته شده را داخل ظرف ریخته و مخلوط کنید. سالاد آماده مصرف می‌باشد.

3) سالاد خیار

مواد لازم برای تهیه این سالاد عبارت است از:

- 2 قاشق غذاخوری دانه کنجد
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم فنجان سرکه برنج
- 2 عدد خیار سایز متوسط

ابتدا خیار را خوب بشویید و پوست آنرا جدا کنید. مواد گفته شده (به جز کنجد) را داخل ظرف بزرگ ریخته و مخلوط کنید و در نهایت نمک و کنجد را به آن افزوده و از این سالاد لذت ببرید. /ام

انتهای پیام/
برچسب ها: سالاد ، دیابت ، تغذیه ، خیار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.