سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خواص هندوانه و خربزه در طب سنتی

باید دانست که هندوانه دارای طبیعت سرد و تر و خربزه طبیعت گرم و تر است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه خوردن هندوانه و خربزه بلافاصله بعد از غذا مضر است، گفت: مصرف آب بعد از مصرف خربزه و هندوانه مضر است.

خربزه و هندوانه از میوه‌های فصل تابستان هستند ولی باید هنگام مصرف این میوه‌ها تدابیری را رعایت کرد. باید دانست که هندوانه دارای طبیعت سرد و تر و خربزه طبیعت گرم و تر است، بنابراین هندوانه برای سرد مزاجان مضر است و موجب بروز مشکلاتی می‌شود.

خواص هندوانه

- هندوانه موجب تسکین تیزی صفرا، خون و تسکین تشنگی می‌شود.

- مصرف هندوانه موجب تولید خون رقیق و بلغم شیرین می‌شود و بسیار رطوبت بخش است.

- رطوبت بدن را زیاد می‌کند و ادرارآور است.

- خوردن هندوانه بلافاصله بعد از غذا مضر است.

- مصرف ناشتای هندوانه به‌ خصوص در هوای گرم و تشنگی زیاد مضر است.

- مصلح هندوانه عسل است و بهتر است بعد از مصرف آن کمی عسل مصرف شود تا از ضررهای آن کاسته شود. 

خواص خربزه 

- مصرف خربزه سبب افزایش رطوبت مغز و بدن می‌شود.

- چاق‌کننده بوده، باعث افزایش شیر، عرق و ادرار می‌شود.

- مصرف آن در گرم‌مزاجان به‌خصوص در مناطق گرم مضر است.

- باید از مصرف خربزه هنگام گرسنگی و ناشتا اجتناب کرد.

- مصرف خربزه بلافاصله بعد از غذا مضر است.

- مصرف آب بعد از خوردن خربزه مضر است.


انتهای پیام/


منبع: سیمرغ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.