به گزارش خبرنگار گروه
استانهای باشگاه خبرنگاران از یزد؛ عزیزی گفت: در طول ماه رمضان
وروزه داری بدن با افت قند روبه رو می شود و تمایل و آمادگی زیادی برای جذب قند
و مواد شیرین دارد اما مصرف زیاد زولیبا بامیه به دلیل روغن زیاد و روغن های اشباع
و وجود شکر و کربوهیدارات زیاد میتواند به سلامت قلب وعروق وبیماری دیابت صدمه وارد
کند.
این کارشناس تغذیه توصیه کرد:شیرینی پزها حتما از روغن های مخصوص
سرخ کردن استفاده کنند زیرا روغن های سویا وافتابگردن به دلیل مقاومت حرارتی پایین
آسیب رسان هستند.
وی همچنین خرید از شیرینی پزی های مجاز، رنگ زرد کهربایی، شناسه
وزارت بهداشت، درج تاریخ تولید و انقضا، نگه داری در جای خنک و خشک و مصرف تازه زولبیا
و بامیه و عدم نگه داری به مدت طولانی را ضروری دانست.
عزیزی در پایان توصیه کرد،
مردم در ماه مبارک رمضان از مواد جایگزین
با قند طبیعی مثل خرما و عسل استفاده کنند.
تاریخچه مصرف زولبیا بامیه مربوط به دوران ناصرالدین شاه است و آنگونه که در تاریخ
ناصری بدان اشاره شده است، احتمالا از هند به عنوان هدیه نزد ناصرالدین شاه
نیز آورده شده است.
انتهای پیام/گ