سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تغییرات جدید مدیریتی در حوزه هنری/ حمزه‌زاده مدیرعامل موسسه توسعه سینمایی سوره شد

حوزه هنری با حکم محسن مومنی شریف تغییرات جدیدی را در حیطه مدیریتی این نهاد ایجاد کرد.

به گزارش حوزه فرهنگی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه هنری با حکم محسن مومنی شریف تغییرات جدیدی را در حیطه مدیریتی این نهاد ایجاد کرد.

محمد حمزه‌زاده مدیرعامل موسسه توسعه سینمایی سوره شد
در پی استفعای سهیل جهان بیگلری از سمت خود در موسسه توسعه سینمایی سوره و موافقت رئیس حوزه هنری با این استعفا، طی حكمی محمد حمزه زاده مدیرعامل این موسسه شد.

متن حكم محسن مومنی شریف، رئیس حوزه هنری، به شرح زیر است:
«برادر گرامی جناب آقای محمد حمزه زاده 
با سلام، 
با توجه به استعفای جناب آقای سهیل جهان بیگلری از مسئولیت در موسسه توسعه سینمایی سوره حوزه هنری، ضمن تشكر از زحمات بی‌دریغ و مجدانه ایشان، جناب‌عالی را به عنوان مدیرعامل موسسه یاد شده منصوب می كنم.
نقش و جایگاه حوزه هنری در سینمای كشور غیرقابل انكار است؛ به‌ویژه اینكه در سال‌های اخیر مجموعه فعالیت‌های موفق حوزه هنری در تربیت و آموزش نیروی انسانی، تولید متن و تولید فیلم‌های موفق و تاثیرگذار و اكران و نمایش متناسب با گفتمان انقلاب اسلام، حوزه هنری را در جایگاهی ممتاز در سپهر سینمای جمهوری اسلامی ایران قرار داده است كه لازم است این موفقیت‌ها با استفاده از دارایی‌های بالفعل و بالقوه این مجموعه استمرار یابد.
بازمهندسی ساختار موسسه و تجمیع همه گروه‌ها و فعالیت‌های سینمایی و رسانه‌های تصویری حوزه هنری از نكاتی است كه باید برای این امر مهم مورد توجه قرار گیرد.
برای جناب‌عالی كه متصف به خوش‌فكری و خوش‌سلیقگی در برنامه‌ریزی بوده و توفیق توانایی در اجرایی كردن آن‌ها را دارید، از خداوند منان موفقیت‌های روزافزون مسألت دارم.»

استعفای سهیل جهان بیگلری پذیرفته شد
سهیل جهان بیگلری طی ارائه استعفای خود به محسن مومنی شریف رییس حوزه هنری و پذیرفته شدن آن از سوی این مقام مسوول، دوره كاری خود در این موسسه را پایان داد.

متن حكم محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری به شرح زیر است:
«ضمن موافقت با استعفای مورخ 7 تیر 94 جنابعالی از مسئولیت موسسه سینمایی سوره، لازم می‌دانم از تلاش‌های مجدانه و دلسوزانه آن برادر عزیز در طول نزدیك به پنج سال تصدی این مسئولیت قدردانی نمایم. جنابعالی و همكاران پرتلاشتان در تمام این مدت، برای پیشرفت و ارتقای بخش سینمایی حوزه هنری كه از اركان موثر سپهر سینمایی جمهوری اسلامی ایران است، با تمام وجود كوشش كردید كه نتیجه آن تولید قریب به 10 فیلم سینمایی موفق و ماندگار در كارنامه سینمای ایران، بازسازی سینماهای در شأن در شهرهای مختلف كشور و سامان دادن به مدیریت نمایش در مجموعه سینماهای حوزه هنری و دیگر خدمات شایسته بوده است كه امیدوارم به عنوان عمل صالح در كارنامه اعمالتان ثبت شود و الله عنده حسن الثواب.»

سهیل جهان‌بیگلری از سال ۱۳۹۰ به عنوان مدیرعامل سازمان توسعه سینمایی سوره در حوزه هنری فعال بوده و دبیری دوره‌های هفتم و هشتم جشنواره دینی رویش را به عهده داشته است و فیلم های «حوض نقاشی»، «حق سكوت»، «خسته نباشید»، «تاج محل»، «مزار شریف»، «فرشته ها با هم می آیند» و ...در دوران مدیریت جهان بیگلری تهیه و تولید شده است.

جهان‌بیگلری پیش تر نیز درسمت‌های چون، مدیر گروه مناسبت‌ها و كودك و نوجوان و مدیر پشتیبانی تولید مركز سیما فیلم از اول سال 1388، مدیر سینما و تلویزیون و مدیر عامل موسسه تصویر شهر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از سال 1384 تا 1387، قائم مقام و معاونت فرهنگی و تولید مركز گسترش سینمای مستند و تجربی و انجمن سینمایی جوان از سال 1381 تا 1384، عضو شورای طرح و برنامه فیلم و سریال شبكه یك سیما از سال 1380 تا 1385، مدیر تامین و توزیع فیلم های سینمایی داخلی و خارجی بنیاد سینمایی فارابی از سال 1376 تا 1380، مدیریت گروه فیلم و سریال شبكه دو سیما از سال 1374 تا 1376، كارشناسی و مدیریت سینمایی و فعالیت در مجامع فرهنگی و هنری، جشنواره‌های فیلم كوتاه تهران، قرآن، فجر و...، كارشناس سینمایی بنیاد سینمایی فارابی از سال 1364 فعالیت داشته است.

انتصاب فاضل نظری به عنوان معاون هنری حوزه هنری
فاضل نظری شاعر و مدیر مركز موسیقی حوزه هنری طی حكمی از سوی رئیس حوزه هنری به سمت معاونت هنری این نهاد انقلابی منصوب شد.

متن حكم محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری را در زیر می خوانید:

«برادر گرامی جناب آقای دكتر فاضل نظری
با سلام 
با توجه به مسئولیت جدید جناب آقای محمد حمزه‌زاده در مؤسسه توسعه سینمایی سوره حوزه هنری ضمن تشكر فراوان از زحمات پنج ساله ایشان در معاونت هنری كه موجب ارتقای این بخش شد، جناب‌عالی را كه علاوه بر برخورداری از جایگاهی شایسته در عرصه هنر و ادب انقلاب اسلامی، صاحب طرح‌هایی نوین و اندیشه‌های جدید در حوزه مدیریت هستید، به عنوان معاون هنری حوزه هنری منصوب می‌كنم. 
اهمیت و منزلت این معاونت كه برخوردار از مجموعه‌ای از هنرمندان مؤمن به آرمان‌های انقلاب اسلامی و مدیران هنرمند است، بر جناب‌عالی كه خود از زمره آنان بوده‌اید، پوشیده نیست. این مجموعه محترم در ایجاد مكتب ادبی ـ هنری انقلاب اسلامی نقشی بسزا داشته است و دارد كه بی شك با درایت و تدابیر شما بر رونق آن افزوده خواهد شد. 
برایتان در این مسئولیت توفیقات روزافزون از خداوند منان مسألت دارم.»

دكتر فاضل نظری در سال ۱۳۵۸ در شهرستان خمین واقع در جنوب استان مركزی متولد شد. تحصیلات اولیه خود را در شهرهای خمین و خوانسار گذراند. او در سال ۱۳۷۶ برای ادامه تحصیل در رشته‌های معارف اسلامی و مدیریت در دانشگاه امام صادق(ع) به تهران آمد و تحصیلات خود را در مقطع دكترای رشته مدیریت تولید و عملیات در دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد.

دبیری سه دوره جشنواره بین‌المللی فیلم 100، دبیری علمی جشنواره بین‌المللی شعر فجر و عضویت در شورای علمی گروه ادبیات انقلاب فرهنگستان زبان و ادب فارسی بعضی از عناوین ادبی و هنری و علمی او است.

تاكنون از این شاعر، چهار مجموعه شعر «گریه‌های امپراتور»، «اقلیت»، «آن‌ها» و «ضد» توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده كه هر كدام از این مجموعه‌ها به دلیل استقبال فراوان سی تا چهل نوبت (نزدیك به صد هزار نسخه از هر كتاب) تجدید چاپ شده‌اند.

فاضل نظری علاوه بر سابقه ده سال ریاست حوزه هنری استان تهران، عضو شورای عالی شعر مركز موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما و همچنین دفتر موسیقی وزارت ارشاد نیز بوده و از سال ۱۳۸۳ در دانشگاه‌های تهران تدریس می‌كند. از او به عنوان برگزیده كتاب سال جمهوری اسلامی در سال ۱۳۸۷، شاعر جریان‌ساز در دهه هشتاد و همچنین پرمخاطب ترین شاعر به انتخاب مردم در سال ۱۳۹۱ تجلیل به عمل آمده است. همچنین در روز هنر انقلاب اسلامی ایران در سال 94 از وی به عنوان یكی از پنج چهره شاخص هنر سال 93 تقدیر شد. او از آذرماه سال ۱۳۹۳ مدیریت مركز موسیقی حوزه هنری را عهده دار شد.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.