به گزارش خبرنگار
گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مجید مصلحی مدیر چهارمین جشنواره آثار تولیدات مراکز استانی حوزه هنری در نشست خبری صبح امروز این جشنواره با اشاره به اهداف چهارمین جشنواره اظهار داشت: کشف و پرورش استعدادهای جوان مراکز استانی و تولید و خلق آثار در رشتههای نمایشی،ادبیات، هنرهای تصویری، ادبیات پایداری، موسیقی، هنرهای تجسمی و پژوهش های هنری از جمله برنامه و اهداف این جشنواره است.
وی بیان کرد: این جشنواره حاوی انتقال پیام انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خواهد بود در پی اجرای شعار یک گام به پیش است.
مصلحی افزود: جشنوارههای متعددی با مبالغ متفاوتی در کشور برگزار میشود ولی آن چیزی که این جشنواره را از بقیه متمایز میکند تنوع رشتهها در هر هفت بخش بوده که این کار را همچنین برای ما سنگین کرده است.
وی ادامه داد: شرکت کنندگان این جشنواره از میان مردم عام نبوده است و موضوعات و تولیدات محصولات حوزههای مراکز استانها و در محدوده حوزه هنری است.
مدیر چهارمین جشنواره حوزه هنری تصریح کرد: ما در این جشنواره به دنبال کار نمایشی و آماری نیستیم و قبل از این از دیگران دعوت کردیم که کارهایمان را نقد و بررسی کنند.
مصلحی اظهار داشت: ساماندهی تولید و ارتقا کیفی بر اساس نیاز جامعه و تبدیل تولیدات مراکز حوزه هنری استانها به محصول که همان حلقه گمشده است از اهداف اصلی این جشنواره به حساب میآید. همچنین در محور تثبیت حوزه هنری خارج از هر جریان سیاسی کمتر دستخوش تغییر بوده و این کمک بزرگی برای اجرای برنامههای بلند مدت به ما میکند.
وی ادامه داد: در محور تعالی کارهای خوبی در جهت افزایش تکنیک و محتوا داشته و همچنین در زمینه مجهز تجهیزات و وسایل تصمیمات خوبی گرفته شده است.
مصلحی عنوان کرد: در حوزه ادبیات پایداری 21 و در حوزه فیلم و انیمیشن 60 عنوان فیلم کوتاه از مراکز استانی حوزه هنری حضور دارند و همچنین در حوزه پژوهش بالای صد عنوان کتاب و 5 عنوان فیلم بلند به جشنواره ارسال شده است.
وی تاکید کرد: خلاقیت و نوآوری عنصری اساسی در فعالیتهای حوزه هنری بوده و افق جشنواره در سالهای آینده میتواند در حوزه شبکههای اجتماعی موبایلی فعالیت بهتری داشته باشد.
در ادامه این مراسم سید مهدی سیدینیا دبیر چهارمین جشنواره تولید مراکز استانی حوزههای هنری گفت: هنر تمدنساز است و این هنر است که به جامعه حرکت داده و باید در این زمینه سرمایهگذاری خوبی انجام شود.
وی بیان کرد: در این جشنواره 4963 آثار ارسال شده که از این تعداد 101 اثر نمایشی، 232 ادبیات، 176 موسیقی، 342 هنرهای تجسمی، 111 فرهنگی و مطالعات پایداری، 560 کارهای تصویری و 361 فعالیتهای فرهنگی در 75 بخش به ما ارسال شده است.
سیدینیا افزود: 5 کمیته پشتیبانی و ستادی و کمیتههای افتتاحیه و اختتامیه و در مجموع 13 کمیته کار برگزاری این جشنواره را برعهده دارند.
وی تصریح کرد: برنامههای شب شعر در چهل ستون، شب خاطره در کوه صخحه و دیگر برنامههای جشنواره در چهار سالن با حضور 700 مهمان از سراسر کشور برگزار میشود.
انتهای پیام/