رسول محبی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران،گفت: روزه گرفتن اگر مطابق با اصول صحیح باشد اثر مفیدی بر سلامت انسان دارد.در ماه مبارک رمضان به دلایلی از قبیل فاصله طولانی بین وعده سحر و افطار و کاهش دریافت ویتامین و املاح معدنی میوه جات و سبزیجات ذخایر ویتامین ها در بدن کاهش می یابد.
وی افزود: بعد از ماه مبارک رمضان افراد به دلیل پرخوری های بی جا در مصرف شیرینی ها(بامیه ، زولبیا) و غذاهایی نظیر شله زرد، شیر برنج، حلوا تا حدودی اضافه وزن پیدا می کنند زیرا این غذاها علاوه بر شیرینی بسیار تا حدودی همه چربی های بد را دارند و میزان کلسترول بد(LDL) و قند خون را در بدن افراد افزایش می دهد.البته لازم به ذکر است افراد با رعایت رژیم غذایی مناسب حتی در ماه مبارک رمضان می توانند از چاقی کاذب و افزایش بیماری هایی نظیر خستگی و ضعف حافظه، سردرد و سرگیجه جلوگیری کنند.
محبی در پاسخ به اینکه روزه گرفتن بدون سحری موجب چه بیماری هایی می شود، اذعان داشت: روزه گرفتن بدون سحری موجب افت قند خون، کاهش یادگیری، بی حوصلگی و خستگی می شود.حذف سحری مانند صبحانه که به یادگیری و هوش افراد تاثیر منفی دارد، نیز تاثیرات منفی دارد و افراد روزه دار تا هنگام افطار احساس خستگی بسیار می کنند، همچنین مصرف ویتامین ها از فاصله افطار تا سحر به افراد توصیه می شود که افراد روز بعد برای روزه گرفتن دچار مشکل نشوند.
انتهای پیام/