به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ کارشناس تغذیه گفت: روزه داران وعده افطار را با چای کم رنگ ، یک یا دو عدد خرما و وعده سبک مانند نان و پنیر و سبزی آغاز کنند.
امیر پور تصریح کرد: در وعده افطار از انواع شربت های طبیعی مثل شربت نعنا و سکنجبین و لیمو ترش و شربت خاکشیر و تخم شربتی برای رفع عطش استفاده کنید.
وی در رابطه با وعده افطار افزود:لااقل یک فاصله یک ساعته را بین افطار و شام قرار دهید و همچنین از ترکیب پروتیین ،سوپ رقیق ،تخم مر غ آب پز و کوکو مصرف و از خوردن آش رشته با روغن و پیاز داغ فراوان خودداری کنید چراکه سبب بوجودآمدن مشکلات گوارشی می شود.
امیر پور خاطرنشان کرد: دروعده سحر در حد یک نهار ترکیب پروتیین و نان و برنج استفاده شود و برای این که بدن در طول روز کم آب نشود،فاصله بین افطار تا سحر 6 تا 8 لیوان آب بنوشید و از خوردن آب به صورت یک جا در وعده سحر خودداری کنید .
وی در ادامه افزود: برای رفع عطش در وعده سحر از سالاد و سبزی و از میوه هایی مانند هندوانه و خیار وآب لیموترش استفاده شود.