کارشناس تغذیه مرکز بهداشت قم گفت: روزه داران در ماه مبارک رمضان از خوردن غذاهای خشک و پرچب و پرادویه پرهیز کنند.

پرهیز روزه داران از خوردن غذاهای خشک و چرب در ماه رمضانبه گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، علی اکبر حق ویسی گفت: ماه رمضان امسال در فصل تابستان و هوای گرم قرار گرفته است، نیاز بدن به آب و مایعات افزایش پیدا می کند که باید پس از یک ساعت بعد از افطار تا سحر، مصرف آب و مایعات افزایش یابد.

وی در ادامه به روزه داران توصیه کرد: جهت جلوگیری از احساس تشنگی در طول روز، هنگام افطار تا سحر، شربت خاک شیر، تخم شربتی، اسفرزه، آب لیمو و به لیمو استفاده  کنند و حتی الامکان در این نوشیدنی ها به جای شکر از شیره خرما، شیره انگور و یا عسل استفاده کنند.

 حق ویسی تصریح کرد:  استفاده از آب جوش و چای بسیار کمرنگ، غذاهایی که دارای آب زیادی می باشد از جمله انواع خورشت، آبگوشت، سوپ و آش بدون نعناع و پیاز داغ استفاده شود تا درصدی از آب بدن از این طریق جبران می شود.

در پایان خاطر نشان کرد: روزه داران باید حتی الامکان در فضاهای خنک قرار گیرند و با پوشیدن لباس های مناسب و استفاده از کلاه آفتابگیر از تعرق و کاهش آب بدن جلوگیری کنند.

 

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.