سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

مصرف زردچوبه و کاهش چربی خون

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: كوركومین موجود در زردچوبه باعث كاهش چربی‌ خون شده و ضد گرفتگی عروق است.

سعیده علیزاده در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از تبریز افزود: رفع دندان درد را می توان با جویدن ساقه زیرزمینی زردچوبه برطرف کرد.

وی تصریح کرد: قسمت مورد استفاده این گیاه دارویی، ریزوم یا ساقه های زیرزمینی آن بوده که پس از خارج نمودن از زمین قسمت های اضافه را جدا کرده و با آب می شویند.

علیزاده ادامه داد: زردچوبه  گیاهی با خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی قوی است و این خواص زردچوبه باعث شده است که مصرف آن در بیماری‌های گوارشی، کبدی مورد توجّه قرار گیرد.

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: زردچوبه سرشار از نیاسین، ویتامین ب3، كلسیم، آهن، روی، مس، پتاسیم و منیزیم است و دارای ماده‌ای به نام كوركومین است كه عامل ‌رنگ زردچوبه و آنتی اكسیدان قوی است كه باعث سم‌زدایی در بدن می‌شود.

وی افزود: بهترین ظروف برای نگهداری آن ظروف آلومینیومی و شیشه‌های رنگی (قهوه‌ای) است، ضمن آن که در ظرف باید بسته باشد.

علیزاده تاکید کرد: غِرغِره دَم کرده زردچوبه برای درمان التهاب لثه توصیه شده است.
 
انتهای پیام/ ا

 

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.