سیدناصر موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار
حوزه کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص تغییر قیمت 8 گروه مواد غذایی نسبت به مدت مشابه سال قبل اظهار داشت: به دفعات نرخ تورم 15 درصدی از سوی مسئولین اعلام شده است اما اقشار متوسط و ضعیف جامعه اعم از کارگر، کارمند و ... با وجود اجارهبهای مسکن و سایر هزینههای زندگی که دارند قطعا از ژس مایحتاج خود بر نمی آیند.
وی افزود: افزایش قیمت مواد پروتئینی اعم از گوشت، مرغ، تخممرغ سبب کاهش قدرت خرید مردم شده است در حالی که 14 الی 15 درصد افزایش حقوق داشتیم اما متأسفانه برخی اقلام حدود 30 الی 40 درصد افزایش قیمت داشتهاند به طور مثال نان سنگک، در خرداد ماه سال گذشته 300 الی 400 تومان بوده ولی در حال حاضر از 800 الی هزار و 500 تومان قیمت یک قرص نان است. در حقیقت افزایش قیمتها از افزایش حقوق بیشتر است که سبب کاهش قدرت خرید و بروز مشکلاتی برای کسبه و فروشندگان در بازار شده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه بیان کرد: طبق اعلام دولت مقرر شد از دامداران شیر را کیلویی هزار و 450 خریداری شود که متاسفانه عملی نشد و به قیمت گذشته یعنی هزار و 100 تومان خریداری میشود در حالی که از سال گذشته تاکنون حدود 30 الی 50 درصد افزایش قیمت لبنیات داشتیم که این امر سبب میشود اقشار ضعیف و متوسط جامعه هر روز توان خریدشان کاهش پیدا کند زیرا هزینهها با درآمدشان سنخیت ندارد.
موسوی در پایان تصریح کرد: با وجود اینکه مقام معظم رهبری جلوگیری از واردات را بارها تأکید کرده است کاهش درآمد، تولید و افزایش بیکاری سبب واردات بیرویه کالا میشود اما به دلیل اینکه منفعتی برای برخی افراد دارد و عاملی برای تورم و کاهش قدرت خرید مردم است این روند ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/