براساس بنیاد ملی خواب در آمریکا، تنفس پر سر و صدا به هنگام خواب یکی از مشکلات شایع در میان مردم در تمام سنین و جنسیتها میباشد که بالغ بر 90 میلیون آمریکایی را تحت تاثیر خود قرار داده است.
گفتنی است، که این عادت مزاحم زمانی رخ میدهد که عضلات گلو شل شده و گلو تنگ میشود و به طبع آن دیوارههای گلو به هنگام تنفس به ارتعاش در آمده و تولید صدا میکند.
باید گفت که فاکتورهای متعددی در ایجاد این مشکل نقش دارند، ازجمله رژیمهای غذایی در این امر بسیار تاثیر گذار هستند. چراکه مصرف غذاهای چرب باعث تورم و بزرگ شدن بافت گلو و سینوسها شده و خروپف را تشدید میکند.
برای رهایی از این مشکل بهتر است این رژیم غذایی را پیش بگیرید
عسل
نوشیدن ترکیب عسل و چای پیش از خواب باعث کاهش خروپف میشود، چراکه عسل دارای خواص ضد میکروبی و ضد التهابی بوده و تراکم در اطراف حنجره را کاهش میدهد.
لذا عسل میتوان با عفونت مقابله کرده و غشای ملتهب را تسکین بخشد.
پیاز
اگرچه این ماده غذایی باعث بد بو شدن تنفس میگردد، اما یکی از سادهترین راههای مقابله با خروپف است. پیاز حاوی خواص ضد التهابی بوده و از گرفتگی بینی پیشگیری میکند. همچنین اجازه میدهد تا هوای بیشتری از طریق حلق و بینی در جریان باشد.
چای
چای نیز یکی از خوراکیهای در دسترس بوده که با کاهش تراکم و خلط میتواند خروپف را از بین ببرد. بخار حاصل از چای به هنگام مصرف آن تا حد زیادی راه بینی را باز میکند.
لذا پزشکان توصیه میکنند که افراد برای رهایی از این مشکل مصرف چای نعناع را در برنامه غذایی خود بگنجانند. (نعناع دارای خاصیت طبیعی ضد احتقان) میباشد.
زرد چوبه
کورکومین مادهای فعال در زردچوبه بوده که خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی به آن میدهد. این ادویه با محدود شدن راههای تنفسی مقابله کرده و خواب راحتی را به فرد هدیه میدهد.
ماهی
برای آنکه از خوابیدنهای پر سر و صدا خلاص شوید، بهتر است که ماهی را جایگزین گوشت قرمز کنید. چربی اشباع شده در گوشت قرمز باعث تورم بافت در گلو و سینوسها شده و خروپف را تشدید میکند.
لذا توصیه میشود که ماهی را دروعدههای غذایی خود بگنجانید، چراکه اسیدهای چرب ماهی باعث کاهش التهاب میشود.
گزارش از الهام رضایی
انتهای پیام/