به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، مهران خسروانی در توضیح طرح ارائه شده توسط تیمشان گفت: در کارخانه های تولید آب میوه های طبیعی پس از آبگیری از مرکبات سه قسمت پالپ، لایه سفیدی و لایه نارنجی باقی می ماند.
با توجه به مشکل جدا سازی اتوماتیک قسمت های مختلف مرکبات از یکدیگر، پس از آبگیری امکان استفاده بهینه از پسماند محصول وجود نداشت. دستگاه طراحی شده توسط تیم ما می تواند لایه نارجی روی پرتقال، نارج، نارنگی و دیگر مرکبات را از لایه سفیدی و قسمت پالپ جداکرده و قسمت های بهدست آمده نیز در مصارف گوناگون استفاده می شود.