تبریز؛

تولید سالانه گوشت قرمز و شیر خام از دام‌های شهرستان اهر

مدیر جهادکشاورزی شهرستان اهر، از تولید سالانه بیش از 41 هزار تن گوشت قرمز و شیر خام از دام‌های شهرستان اهر خبر داد.

اسدی، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، تولید سالانه  گوشت قرمز و شیر خام از دام‌های شهرستان اهرگفت: از این میزان تولید، بیش از 36 هزار تن شیرخام و بیش از 5 هزار و 600 تن گوشت قرمز را شامل می‌شود.

وی افزود: با توجه به وجود بیشتر دام سبک و سنگین در شهرستان اهر که به خارج از استان آذربایجان شرقی و حتی خارج از کشور نیز صادر می‌شود می‌توان با ایجاد صنایع جانبی در کنار تولید انواع فرآورده‌های دامی زمینه اشتغال را نیز فراهم کرد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان اهر، در ارتباط با جیره‌های فرموله در تغذیه دام‌ها در راستای اقتصادی نمودن تولید محصولات دامی در گاوداری‌ها گفت: در راستای اقتصادی نمودن تولید محصولات دامی و به خصوص شیر خام و باقی ماندن در عرصه رقابت، گاوداران حتماً از جیره‌های فرموله در تغذیه دام‌ها استفاده کنند.

وی افزود: یکی از ارقام مواد غذایی که نقش مهمی در تقلیل قیمت تمام شده محصولات دامی و به خصوص شیرخام ایفای نقش می‌کند استفاده از سیلاژ علوفه و به خصوص سیلاژ ذرت می‌باشد که خوشبختانه هم در خود شهرستان اهر کشت می‌گردد و هم در مغان کشت می‌گردد و دسترسی به آن آسان می‌باشد و توصیه می‌گردد که دامداران محترم از آن در تغذیه دام‌ها استفاده نمایند و در این راستا کارشناسان مدیریت جهادکشاورزی شهرستان اهر، آمادگی لازم برای ارایه مشاوره‌های فنی را دارند.

اسدی، گفت: دامداران شهرستان اهر به لحاظ دسترسی به مراتع، رغبت بیشتری به این امر نداشته‌اند که در سال های اخیر، با ترویج موضوع سیلوسازی و استفاده از سیلاژ علوفه در راستای ذخیره سازی علوفه برای مقاطع بحرانی ( پدافند غیرعامل ) به طور چشمگیری افزایش یافته است.
انتهای پیام/ م

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.