به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران و به نقل از عصر ایران؛برنج باعث اضافه وزن و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود. برنج سفید فایده چندانی ندارد، یک پیمانه از آن 200 کاری دارد که به طور خالص نشاسته است و ماده مغذی ندارد.
اما پژوهشگران ثابت کردهاند با یک ترفند ساده می توانید مواد مغذی به برنج اضافه کنید.
به گفته یکی از محققان در این روش، مانند قبل عمل می کنیم با این تفاوت که قبل از ریختن برنج در آب جوش، به آب چند قطره روغن نارگیل (حدود 3 درصد وزن برنج) اضافه می کنیم سپس به مدت 12 ساعت آن را در یخچال نگه داری می کنیم.
گفتنی است؛ در این روش لیپید موجود در روغن نارگیل باعث کاهش بخشی از نشاسته برنج می شود هم چنین روغن با نشاسته واکنش داده و ساختار برنج تغییر می کند.
انتهای پیام/