سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با حضوررئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت:

علل بیماری گوارشی درشهرکرد در دست بررسی است

بررسی علل شیوع بیماری گوارشی با علائم تب، سردرد، دل درد، اسهال و تهوع در استان چهارمحال و بختیاری ادامه دارد.

به گزارشخبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:در سه روز اخیر شیوع بیماری گوارشی شبیه مسمومیت با عوارض و علایم تب، سردرد، دل درد، اسهال و تهوع و با منشاء ناشناخته در چهارمحال و بختیاری، باعث بستری شدن تعدادی از مردم این استان در مراکز درمانی شد.

در شایعه منتشر شده در فضای مجازی و پیامک ها، علت این بیماری، آلودگیآب آشامیدنی استان و شهر شهرکرد بیان شده بود که این شایعه، به صورت جدی از سوی مسئولان و دستگاه های ذیربط، دانشگاه علوم پزشکی و شرکت آب و فاضلاب استان، رد و سلامت کامل آب آشامیدنی تأیید شد.

انتشار این شایعهدر پی کدورت و گل آلود شدن آب بخشی از شبکه آب آشامیدنی شهرکرد به دلیلبارندگی های اخیر،سبب ایجاد نگرانیبرای مردم شد.

رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر به شهرکرد و در نشست قرارگاه زیستی چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اثبات سالم و بهداشتی بودن آب آشامیدنی این استان گفت: نمونه های پنج لیتری از آب آشامیدنی نقاط مختلف استان هم برای انجام آزمایش های علمی به تهران ارسال شده است.

محمود سروش، رعایت اصول بهداشتی برای جلوگیری از گسترش این بیماری را ضروری خواند و گفت: تهیه مایع دستشویی و صابون در مدارس به منظور عدم شیوع این بیماری در بین دانش آموزان بسیار لازم است.

وی، رعایت بهداشت فردی را مهمترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری عنوان کرد و افزود: در هنگام بروز و شیوع این گونه بیماری ها، مسئولان باید مراقب تبلیغات احتمالی اشتباه به ویژه در شبکه های مجازی باشند.

رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: اقدام لازم برای کنترل، ریشه کنی و جلوگیری از شیوع این بیماری، در اولویت برنامه ها قرار دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان چهارمحال و بختیاری هم گفت: این بیماری در 2 روز گذشته، منجر به بستری شدن تعدادی از افراد در مراکز درمانی این استان شد.

به گفته وی، براساس بررسی های علمی و آزمایش های فنی صورت گرفته بر روی تعدادی از نمونه ها در نقاط مختلف استان، علت این بیماری ارتباطی به آب آشامیدنی ندارد و آب آشامیدنی چهارمحال و بختیاری، سالم و فاقد هرگونه آلودگی میکروبی، شیمیایی و فیزیکی می باشد.

انتهاي پيام/د



تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.