سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان؛

بالا بودن مقدار نیترات در سیب زمینی های برخی استانها

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: سیب زمینی که از برخی استان های دیگر به کرمان آمده مقدار آلودگی نیتراتش بالا است

دکتر حیدری  به خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان ،گفت : خوشبختانه با بررسی های که بر روی محصولات کشاورزی انجام شده است مشخص شده باقیمانده سموم آفت کش در اکثر محصولات کشاورزی براساس آزمایش ها زیر حد مجاز بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: در رابطه با آلودگی های شیمیایی تأکید بر این است میوه ها و سبزی ها به خوبی شسته و پوست گرفته شوند .

  نخعی افزود : در رابطه با آلودگی های انگلی که بیشتر در سبزیجات , کاهو و هویج دیده می شود که باید طبق اصول خاص با مواد شوینده پاک شوند که تخم های انگل روی میوه ها و سبزی ها نمانند .

وی در رابطه با آلودگی های باکتریایی نیز خاطر نشان کرد : مکان آشپزی ,وسایل آشپزی و دست آشپز باید تمیز باشد که منجر به مسمومیت غذایی نشود.

انتهای پیام/س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.