به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان ،محمودرضا حیدری در نشست مدیران علوم پزشکی کرمان به مناسبت هفته سلامت افزود:اشکال اینجاست که کشاورز سم را بدون نظر گیاه پزشک انتخاب می کند .
حیدری افزود: در مورد سنجش میزان سم باقی مانده و کیفیت محصولات کشاورزی نمونهبرداری از محصولاتی چون کاهو، خیار سبز، گوجه فرنگی، سیب زمینی و سیب درختی، پیاز و برنج از تابستان سال گذشته آغاز شده و سطح آفتکشها در این محصولات درفصل تابستان در حد مجاز بود.
حیدری خاطرنشان کرد: تنها موردی که مشکل داشت برخی سیب زمینی هاست که مقدار نیترات آنها بالا بود .
وی
تاکید کرد: مردم باید سیب درختی، گوجه و خیار را پوست گرفته و استفاده کنند و
مابقی این محصولات را به صورت کامل شست و شو داده و مصرف کنند .
وی گفت: در محصولات کشاورزی گلخانه ای احتمال اینکه آلودگی های بالاتری وجود داشته باشد، هست .
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی باید در این بخش بیشتر وارد شود .
حیدری شناسنامه دار کردن مزارع کشاورزی را بسیار مهم دانست و بر اجرای آن تاکید کرد .
حیدری درباره توزیع داروخانه ها در سطح شهر نیز گفت: سعی شده تا به نیازهای شهر پاسخگویی شود و به ازای هر شش هزار نفر جمعیت، مجوز راه اندازی یک داروخانه ارایه می شود