وی ادامه داد:به نظر من هركسی رييس آينده فدراسيون وزنهبرداری می شود بايد همه رسانهها به آن احترام بگذارند. حالا اگر انتخابات هرطور باشد فرد مسوول میتواند بهراحتی نظرات و ايدهها را اجرا كند، در اين صورت میشود انتظار نتيجه را داشت. وقتی فضا ندهيم آن مسوول میتواند مدعی باشد نسبت به اعمالنظر سايرين كه شايد تاثير منفی داشته حالا يكماه يا چهار سال میتواند مسووليت داشته باشد.
سرمربی اسبق تیم ملی وزنه برداری گفت: حتی اگر غير از كوروش باقری و حسين رضازاده فردی به عنوان رييس فدراسيون وزنهبرداری انتخاب شد بايد به نظرات احترام گذاشت. خيلی جای بحث دارد. زمان سرمربيگری من و رياست حسين رضازاده انتقادهايی وجود داشت و مسيرهايی به وجود آمد. با اينكه من حالا بيرون از فدراسيون هستم اما تاكيد دارم بايد به نظر مسوولان احترام گذاشت.
وی در پاسخ به انصرافش از انتخابات فدراسيون وزنه برداری به سود حسين رضازاده گفت:من تا لحظه آخر هستم و هنوز انصراف ندادهام. در واقع انصراف من در روز انتخابات به سود رضازاده خواهد بود.
او درباره انتخاب رضازاده برای حضور در انتخابات فدراسيون وزنهبرداری يا حضور در شورای اسلامی شهر تهران تصريح كرد: نمیدانم كه رضازاده كدام انتخاب را دارد و بهتر است از خود او سوال كنيد. رضازاده فعلا در انتخابات حضور دارد و میدانم اين حضور بلامانع است.
باقری در مورد اينكه در صورت انصراف رضازاده تصميم او برای انتخابات چيست؟ افزود:من صددرصد در انتخابات فدراسيون وزنهبرداری شركت ميكنم.
انتهای پیام/