به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران کرمان ، این نان سنتی که از جوانه های یونجه که بسیار مقوی است به همراه مقداری پیاز وادویه جات محلی پخت می گردد که عطر ان مسافران خسته کویر را به سمت خود جذب می نماید. .
مسول میراث فرهنگی وصنایع دستی وگردشگری شهرستان ریگان گفت این نان محلی در تنورهای سنتی که قدمت زیادی دارند پخت می گردد که این تنورهای سنتی هنوز از رونق خاصی در این شهرستان برخورداراست.
امیر ابراهیمی تصریح کرد با گذشت سالهای سال، هنوز هم در مناطق عشایری شهرستان ریگان به روشهای سنتی نانهایی پخته میشود که نظر هر گردشگر را به سمت و سوی خود جذب میکند
وی گفت: این نانها با شاخ وبرگ درختان وگیاهان دارویی پخت میشود که باعث طعم .ومزه خاصی شده است
مسول میراث فرهنگی وصنایع دستی وگردشگری ریگان گفت در شهرستان ریگان تنورهای گاهگلی با قدمت زیادی وجود دارد که دارای جاذبه .دیدنی خاصی است که نظر هر گردشگری را به سمت خود جذب می نماید
.ابراهیمی افزود یکی دیگر از نانهای محلی در شهرستان ریگان کماچ می باشد که این نان یکی از نانهای محلی ریگان می باشد
.مسول میراث فرهنگی وصنایع دستی وگردشگری ریگان به دیگر نانها از جمله پدوپبته، نان خرما ونان چنگمال اشاره نمود
.ابراهیمی یاد اور شد این نانها به صورت سنتی در شهرستان پخت میشوند
انتهای پیام/ع