سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نظارت دانشگاه علوم پزشکی بر تابلوی پزشکان، کافی نیست

مدیر کل نظارت سازمان نظام پزشکی با گلایه از اینکه نظارت دانشگاه های علوم پزشکی بر تابلوها کافی نیست،گفت: متاسفانه دانشگاه ها نیروی لازم را برای این مهم در اختیار ندارند اما از آن جایی که بایدعدالت برقرار شود، باید با افرادی که تبلیغات دروغین می کنند و یا تابلوهایی با عناوین دروغین می نویسند، برخورد شود.

دکتر شهریار خاقانی مدیر کل نظارت سازمان نظام پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص وظایف شهرداری در نصب تابلوی پزشکان ابراز داشت: شهرداری تنها در مورد جایابی تابلوها دخالت کرده و محتوای تابلو بر عهده سازمان نظام پزشکی است و در این خصوص بهترین راه، تقویت نظارت دانشگاه ها بر این مسائل است.

وی با عنوان اینکه نظارت بر تبلیغات در نشریات، زیر مجموعه وزارت ارشاد است،افزود: پزشکی که در نشریه ای تخلف کرده و به تبلیغ دروغین و بدون مجوز بپردازد را به نظام پزشکی دعوت کرده و گاهی مجازات های انتظامی نیز برای وی در نظر گرفته می شود. 

وی ادامه داد :به این ترتیب پزشک از چرخه آن نشریه خارج شده و آن نشریه از گروه دیگری از پزشکان دعوت می کند و در این اتفاق هم مردم به علت تبلیغات دروغین و هم پزشکانی که ناخواسته وارد دام نشریات تبلیغی شدند، آسیب دیده و متضرر می شوند. 

خاقانی در خصوص استفاده از لفظ کلینیک تخصصی، دکتر وغیره در تابلوهای اصناف دیگرخاطرنشان کرد: چنن تابلوهایی از طرف صنف و شهرداری نظارت می شوند و واقعیت آن است که متولی مشخصی ندارد و تاکنون یک مورد توسط یکی از همکاران گزارش شده که با مکاتبات سازمان با شهرداری، با آن برخورد شد.



انتهای پیام/





تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.