سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک لیوان از این سبزی‌های خام هر واحد سبزی را تشکیل می‌دهد

هر واحد سبزی با یک لیوان از سبزی‌های خام چون اسفناج برابری می‌کند.

زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: هر فردی برای دستیابی به سلامت، نیاز به مصرف روزانه تمام گروه‌های غذایی دارد. مواد غذایی به پنج گروه اصلی نظیر نان و غلات، سبزی‌ها، میوه‌ها، شیر و فرآورده‌های آن، گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغز دانه‌ها تقسیم می‌گردد، که از این بین گروه سبزیجات دارای انواع ویتامین‌های آ، ب و ث، مواد معدنی چون پتاسیم، منیزیوم و مقدار قابل توجهی فیبر است.

وی ادامه داد: گروه سبزی‌‌ها شامل انواع سبزی‌های برگ‌دار، انواع کلم، هویج، بادمجان، نخود سبز، لوبیا سبز، انواع کدو، فلفل، قارچ، خیار، گوجه‌فرنگی، پیاز و سیب‌زمینی می‌باشد، که میزان توصیه شده مصرف روزانه سبزی‌ها 5- 3 واحد است.

عبداللهی هر واحد سبزی را برابر با مقداری دانسته که در ذیل اشاره می‌گردد:
یک لیوان سبزی‌های خام برگ‌دار (اسفناج و کاهو)، یا 
نصف لیوان سبزی‌های پخته یا خام خرد شده، یا
نصف لیوان نخود سبز، لوبیا سبز و هویج خرد شده یا
یک عدد گوجه‌فرنگی یا هویج یا خیار متوسط




انتهای پیام/

برچسب ها: سبزی ، میوه ، فیبر ، حبوبات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.