سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذاهای شیرین گرسنگی را دو برابر می‌کند

غذاهای شیرین ولع را چندین برابر می‌کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ متخصصان تغذیه بر این باورند مصرف غذاهای شیرین ولع و اشتها را افزایش می‌دهند.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: غذاهای شیرین به علت اینکه باعث تحریک ترشح انسولین می‌شود و این ترشح انسولین باعث می‌شود که قندها مجدد به داخل سلول راه پیدا می‌کند و می‌تواند باعث مجدد گرسنگی در افراد شود.
وی افزود: غذاهای شیرین باعث می‌شوند که لوزالمعده تحریک شود و این تحریکی منجر‌به ترشح هورمونی به نام انسولین می‌شود.

عملکرد انسولین این است که قند را از خون ما برداشت کند و به داخل سلول‌ها ببرد، برای سوخته شدن یا ذخیره شدن وقتی که فرد غذاهای شیرینی را مکرر استفاده می‌کنیم لوزالمعده را تحریک می‌کنیم.

وی در ادامه افزود: در این مورد دائم ترشح انسولین رخ می‌دهد و این ترشح انسولین چون قند را داخل سلول قرار می‌دهد و این قند خود ؟ می‌کند که باعث تشدید گرسنگی می‌شود.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: غذا ، تغذیه ، درد ، بیماری ، درمان ، گرسنگی ، خون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.